mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkiye Aşçılar Federasyonu'na Bağlı Gastronomi Yıldızları Derneği Alanya'da

Gündem 15.11.2022 - 14:40, Güncelleme: 15.11.2022 - 14:42
 

Türkiye Aşçılar Federasyonu'na Bağlı Gastronomi Yıldızları Derneği Alanya'da

Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Gastronomi Yıldızları Derneği Alanya'da üyelerine ve meslektaşlarına seminer düzenledi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Gastronomi Yıldızları Derneği Alanya'da üyelerine ve meslektaşlarına seminer düzenledi. Seminerde cevizin faydaları ve cevizle ilgili yapılabilecekler, yemekler tatlılar, cevizin kullanım alanları ile ilgili bilgiler verildi. Etkinliğe Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı Hidayet Kızıları, Tafed Akdeniz Bölge Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve duayen ustalardan Zekai Ademir, Fikret Yıldız, Bilal Ünal, Ramazan Özkaya, bölgemizdeki değerli şeflerden Eshabil Karaman, Bekir Ayyıldız, Hasan Şahin, Muhammed Karaöz, Volkan Çalan, ve daha ismini sayamadığımız yaklaşık 139  şef katıldı.  Etkinlikte Avakadolu Cevizli Peynir Ezmesi ve Cevizli Çikolata katılımcılara sunuldu. Seminerde ayrıca her katılımcıya birer Aşçı ceketi, katılım sertifikası ve hediyeler verildi. Utopya Otel şefi Bayram Kuru ve ekibinin yapmış olduğu öğlen yemeğinden sonra aile fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi. "HER ŞEY ALANYA İÇİN" Gastronomi Derneği Başkanı Hidayet Kızları, yaptığı açıklamada; "Bölgemizde bu tür etkinlikler, yarışmalar, televizyon programları ve şehir turları 2023 planlarımızda hazırdır. Üye olan, olmayan herkese derneğimiz kapılarını sonuna kadar açıyor. Yeter ki meslek adına beyaz ceketli arkadaşlar olsun, her şey mesleğimiz ve yaşadığımız Alanya için." dedi.
Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Gastronomi Yıldızları Derneği Alanya'da üyelerine ve meslektaşlarına seminer düzenledi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Gastronomi Yıldızları Derneği Alanya'da üyelerine ve meslektaşlarına seminer düzenledi.
Seminerde cevizin faydaları ve cevizle ilgili yapılabilecekler, yemekler tatlılar, cevizin kullanım alanları ile ilgili bilgiler verildi. Etkinliğe Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı Hidayet Kızıları, Tafed Akdeniz Bölge Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve duayen ustalardan Zekai Ademir, Fikret Yıldız, Bilal Ünal, Ramazan Özkaya, bölgemizdeki değerli şeflerden Eshabil Karaman, Bekir Ayyıldız, Hasan Şahin, Muhammed Karaöz, Volkan Çalan, ve daha ismini sayamadığımız yaklaşık 139  şef katıldı. 

Etkinlikte Avakadolu Cevizli Peynir Ezmesi ve Cevizli Çikolata katılımcılara sunuldu. Seminerde ayrıca her katılımcıya birer Aşçı ceketi, katılım sertifikası ve hediyeler verildi.

Utopya Otel şefi Bayram Kuru ve ekibinin yapmış olduğu öğlen yemeğinden sonra aile fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi.

"HER ŞEY ALANYA İÇİN"

Gastronomi Derneği Başkanı Hidayet Kızları, yaptığı açıklamada; "Bölgemizde bu tür etkinlikler, yarışmalar, televizyon programları ve şehir turları 2023 planlarımızda hazırdır. Üye olan, olmayan herkese derneğimiz kapılarını sonuna kadar açıyor. Yeter ki meslek adına beyaz ceketli arkadaşlar olsun, her şey mesleğimiz ve yaşadığımız Alanya için." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop