mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Öğretmenevleri'nde Yeni Bir İndirim Müjdesi Daha

Gündem 21.11.2022 - 13:00, Güncelleme: 21.11.2022 - 13:00
 

Öğretmenevleri'nde Yeni Bir İndirim Müjdesi Daha

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin Öğretmenevi restoran ve kafelerinden yüzde 30 indirimli yararlanacağını müjdeledi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ara tatil sonrasında ilk ders gününde yaptığı Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde öğretmenlere yönelik bir müjdeyi paylaştı. Bakan Özer, daha önce öğretmenevlerinde konaklamada getirilen yüzde 50 indirimin ardından öğretmenlerin öğretmenevi restoran ve kafelerinden de yüzde 30 indirimle faydalanabilmelerine yönelik bir düzenleme yapıldığını kaydetti. Özer, bugünden itibaren 31 Aralık'a kadar öğretmenlerin tüm öğretmenevi restoranları ve kafelerinden de yüzde 30 indirimli faydalanabileceğini belirtirken, "Öğretmen Haftası dolayısıyla inşallah bu kapsamı daha genişleteceğiz. Tüm imkânlarımızla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin Öğretmenevi restoran ve kafelerinden yüzde 30 indirimli yararlanacağını müjdeledi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ara tatil sonrasında ilk ders gününde yaptığı Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde öğretmenlere yönelik bir müjdeyi paylaştı.

Bakan Özer, daha önce öğretmenevlerinde konaklamada getirilen yüzde 50 indirimin ardından öğretmenlerin öğretmenevi restoran ve kafelerinden de yüzde 30 indirimle faydalanabilmelerine yönelik bir düzenleme yapıldığını kaydetti.

Özer, bugünden itibaren 31 Aralık'a kadar öğretmenlerin tüm öğretmenevi restoranları ve kafelerinden de yüzde 30 indirimli faydalanabileceğini belirtirken, "Öğretmen Haftası dolayısıyla inşallah bu kapsamı daha genişleteceğiz. Tüm imkânlarımızla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop