mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da İnternetten Kiralık Ev Dolandırıcılığına 8 Yıl Hapis

Gündem 25.11.2022 - 11:00, Güncelleme: 25.11.2022 - 11:00
 

Alanya'da İnternetten Kiralık Ev Dolandırıcılığına 8 Yıl Hapis

Alanya'da internetten verilen kiralık ev ilanı için bir kişiden depozito parası alıp dolandırdığı iddia edilen 2 kişi mahkemece 4'er yıl hapis cezasına çarptırıldılar.

Alanya'da internetten verilen kiralık ev ilanı için bir kişiden depozito parası alıp dolandırdığı iddia edilen 2 şahıs yargılandığı mahkemece 4'er yıl hapis ve bin 400'er TL adli para cezasıyla cezalandırıldılar. Edinilen bilgiye göre,  Alanya'da ikamet eden Melike A. (54) internette kiralık ev ilanı veren şüpheli Ecemnur E. (22) ve Kahraman O. (40) ile bağlantıya geçti. Melike A. evi tutmak için istenilen 700 TL kaporayı banka havalesiyle gönderdi. Parayı göndermesinin ardından Ecemnur E. ve Kahraman O. ile bağlantı kuramayan ve dolandırıldığını anlayan Melike A. şikayette bulundu. Şüpheliler Ecemnur E. ve Kahraman O. hakkında Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Mahkeme heyeti Ecemnur E. ve Kahraman O. hakkında ‘dolandırıcılık’ suçundan ayrı ayrı 4'er yıl hapis ve bin 400 TL adli para cezası verdi. MEHMET AL-(ÖZEL  HABER) 
Alanya'da internetten verilen kiralık ev ilanı için bir kişiden depozito parası alıp dolandırdığı iddia edilen 2 kişi mahkemece 4'er yıl hapis cezasına çarptırıldılar.

Alanya'da internetten verilen kiralık ev ilanı için bir kişiden depozito parası alıp dolandırdığı iddia edilen 2 şahıs yargılandığı mahkemece 4'er yıl hapis ve bin 400'er TL adli para cezasıyla cezalandırıldılar. Edinilen bilgiye göre,  Alanya'da ikamet eden Melike A. (54) internette kiralık ev ilanı veren şüpheli Ecemnur E. (22) ve Kahraman O. (40) ile bağlantıya geçti. Melike A. evi tutmak için istenilen 700 TL kaporayı banka havalesiyle gönderdi. Parayı göndermesinin ardından Ecemnur E. ve Kahraman O. ile bağlantı kuramayan ve dolandırıldığını anlayan Melike A. şikayette bulundu. Şüpheliler Ecemnur E. ve Kahraman O. hakkında Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Mahkeme heyeti Ecemnur E. ve Kahraman O. hakkında ‘dolandırıcılık’ suçundan ayrı ayrı 4'er yıl hapis ve bin 400 TL adli para cezası verdi.

MEHMET AL-(ÖZEL  HABER) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop