mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Euroleague'ye İtalya'da Türk damgası

Spor 26.11.2022 - 11:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 11:57
 

Euroleague'ye İtalya'da Türk damgası

Avrupa’nın en çok takip edilen basketbol ligi EuroLeague’de ülkemizi temsil eden takımlarımız Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko İtalya çıkartması yaptı.İSTANBUL (İGFA) - Anadolu Efes, Virtus Bologna karşısında dün parkeye çıkarken temsilcimiz maçı 85-80’lik skorla kazanmayı başardı. EuroLeague lideri Fenerbahçe Beko ise Perşembe günü oynanan maçta, deplasmanda Olimpia Milano’yu 82-72 yenerek liderliğini sürdürdü. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan da karşılaşmayı yerinde izleyerek bu heyecana ortak oldu. 

Avrupa’nın en çok takip edilen basketbol ligi EuroLeague’de ülkemizi temsil eden takımlarımız Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko İtalya çıkartması yaptı.

İSTANBUL (İGFA) - Anadolu Efes, Virtus Bologna karşısında dün parkeye çıkarken temsilcimiz maçı 85-80’lik skorla kazanmayı başardı. EuroLeague lideri Fenerbahçe Beko ise Perşembe günü oynanan maçta, deplasmanda Olimpia Milano’yu 82-72 yenerek liderliğini sürdürdü.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan da karşılaşmayı yerinde izleyerek bu heyecana ortak oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop