mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

THK Alanya'dan Sertifikalı Kurs

Gündem 28.11.2022 - 20:09, Güncelleme: 28.11.2022 - 20:09
 

THK Alanya'dan Sertifikalı Kurs

THK Alanya Şubesi ALKÜ’de ikinci kez düzenlediği model uçak kursunu başlattı.Kursta öğrencilerle bir araya gelen THK Alanya ŞubeBaşkanı Emine Keyaoğlu, havacılıkla ilgili diğer kursların da sertifikalı olarak verileceğini aktardı.

Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şubesi,  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)  Spor Bilimleri Fakültesi’nde Hava ve Doğa Sporları Topluluğu ile ikinci kez model uçak kursu başlattı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Recep Aykut ve birçok fakülteden katılan öğrenciler bu kursta bir araya geldi. Kursa toplamda 25 öğrenci katıldı. Kursu yakından takip eden Spor Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Yasemin Yalçın ve THK Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu öğrencilerle tanışıp,sohbet gerçekleştirdi. Model uçak kursuna katılan öğrenciler başkan Emine Keyaoğlu’na memnuniyetlerini dile getirdi. KURSU BİTİREN SERTİFİKA  ALIYOR Keyaoğlu yaptığı açıklamada, “ Öğrencilerimize THK olarak elimizden geldiğince bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Havacılıkla ilgili verdiğimiz kurslarda öğrenciler sertifikalar da alabiliyor. Diğer kurslarımızı d ayakın zamanda başlatacağız” dedi.
THK Alanya Şubesi ALKÜ’de ikinci kez düzenlediği model uçak kursunu başlattı.Kursta öğrencilerle bir araya gelen THK Alanya ŞubeBaşkanı Emine Keyaoğlu, havacılıkla ilgili diğer kursların da sertifikalı olarak verileceğini aktardı.

Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şubesi,  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)  Spor Bilimleri Fakültesi’nde Hava ve Doğa Sporları Topluluğu ile ikinci kez model uçak kursu başlattı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Recep Aykut ve birçok fakülteden katılan öğrenciler bu kursta bir araya geldi. Kursa toplamda 25 öğrenci katıldı. Kursu yakından takip eden Spor Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Yasemin Yalçın ve THK Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu öğrencilerle tanışıp,sohbet gerçekleştirdi. Model uçak kursuna katılan öğrenciler başkan Emine Keyaoğlu’na memnuniyetlerini dile getirdi.
KURSU BİTİREN SERTİFİKA  ALIYOR
Keyaoğlu yaptığı açıklamada, “ Öğrencilerimize THK olarak elimizden geldiğince bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Havacılıkla ilgili verdiğimiz kurslarda öğrenciler sertifikalar da alabiliyor. Diğer kurslarımızı d ayakın zamanda başlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop