mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Toklu Alanya'ya Müjdelerle Döndü

Gündem 29.12.2022 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 14:38
 

Başkan Toklu Alanya'ya Müjdelerle Döndü

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bugün Antalya'da gerçekleştirdiği toplantı sonrası Alanya'ya müjdeli haberlerle döndü.

Alanya'nın ulaşım konularının yanı sıra Alanya ve bölge turizmi için çok önemli olan Alanya-Gazipaşa Havalimanı terminal binasının da büyütülmesi hususunda gerekli adımların atılmasını arz etti.  Başkan Toklu, Bakan Karaismailoğlu'na ulaşım konusunda sunmuş olduğu çözüm önerileri Alanya trafiğinde bir rahatlama yaşanması bekleniyor. Bakan Karaismailoğlu, Alanya Doğu Çevre Yolu projesinin hızlandırılması yönünde talimat verip, trafik yoğunluğu yaşanan noktalarda ise gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Ayrıca bölge turizmi için oldukça önemli olan Alanya-Gazipaşa Havalimanı terminal binasını büyütme çalışmalarının başlayacağı müjdesini veren Toklu, "Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nın terminal binasının 6.000 m² den 11.000 m²'ye çıkarılacağı ve Şubat ayında çalışmalara başlanacağı sözünü aldık. Alanya'mıza ve turizm camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na, İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş'a ve Milletvekillerimize, bölgemizle alakalı konularda göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verdi.
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bugün Antalya'da gerçekleştirdiği toplantı sonrası Alanya'ya müjdeli haberlerle döndü.

Alanya'nın ulaşım konularının yanı sıra Alanya ve bölge turizmi için çok önemli olan Alanya-Gazipaşa Havalimanı terminal binasının da büyütülmesi hususunda gerekli adımların atılmasını arz etti. 

Başkan Toklu, Bakan Karaismailoğlu'na ulaşım konusunda sunmuş olduğu çözüm önerileri Alanya trafiğinde bir rahatlama yaşanması bekleniyor. Bakan Karaismailoğlu, Alanya Doğu Çevre Yolu projesinin hızlandırılması yönünde talimat verip, trafik yoğunluğu yaşanan noktalarda ise gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

Ayrıca bölge turizmi için oldukça önemli olan Alanya-Gazipaşa Havalimanı terminal binasını büyütme çalışmalarının başlayacağı müjdesini veren Toklu, "Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nın terminal binasının 6.000 m² den 11.000 m²'ye çıkarılacağı ve Şubat ayında çalışmalara başlanacağı sözünü aldık. Alanya'mıza ve turizm camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.

Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na, İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş'a ve Milletvekillerimize, bölgemizle alakalı konularda göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop