mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kemer’de arı üreticilerine kovan desteği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 12:37, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:22
 

Kemer’de arı üreticilerine kovan desteği

Kemer’de arı üreticilerine kovan desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, arıcılığın geliştirilmesi amacıyla arı üreticilerine kovan desteği çerçevesinde Kemer ilçesinde 33 arı üreticisine kovan desteği yapıldı.Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, arıcılığın geliştirilmesi ve sürdürülebilirliği için üreticilere destek olmaya devam ediyor. İlçelerde arıcılık faaliyetlerinde bulunan üreticilere kovan, arıcılık kıyafeti gibi yardımlarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kemer ilçesinde 33 arı üreticisine 99 adet arı kovanı hibe etti.
Kemer’de arı üreticilerine kovan desteği
Antalya Büyükşehir Belediyesi, arıcılığın geliştirilmesi amacıyla arı üreticilerine kovan desteği çerçevesinde Kemer ilçesinde 33 arı üreticisine kovan desteği yapıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, arıcılığın geliştirilmesi ve sürdürülebilirliği için üreticilere destek olmaya devam ediyor. İlçelerde arıcılık faaliyetlerinde bulunan üreticilere kovan, arıcılık kıyafeti gibi yardımlarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kemer ilçesinde 33 arı üreticisine 99 adet arı kovanı hibe etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop