mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kendisine ait kuaför dükkânının önündeki sandalyede ölü bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 13:59, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:25
 

Kendisine ait kuaför dükkânının önündeki sandalyede ölü bulundu

Kendisine ait kuaför dükkânının önündeki sandalyede ölü bulundu

Antalya‘da kuaförlük yapan Adem Askan, akşam yemek yedikten sonra sabah dükkanının önündeki sandalye ölü bulundu. Olay yerine gelen yakınları gözyaşı dökerken, önündeki masada, yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü.Olay, saat 09.30 sırasında Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi Barış Manço Caddesi üzerinde bulunan erkek kuaförünün önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; kuaförlük yapan 2 çocuk babası 38 yaşındaki Adem Askan, bir arkadaşıyla birlikte kendisine ait dükkanın önündeki masada akşam saatlerinde yemek yedi. Yemek yedikten sonra arkadaşı Askan’ın yanından ayrıldı. Sabah dükkanın önünden geçen vatandaşlar, Askan’ı sandelyenin üzerinde hareketsiz olarak gördü. İhbarın ardından bölgeye gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Bir süre sonra acı haberle olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. Bazıları ise ayakta durmakta güçlük çekti. Adem Askan’ın önündeki masada, yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü. Adli tabip ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Askan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Kendisine ait kuaför dükkânının önündeki sandalyede ölü bulundu
Antalya‘da kuaförlük yapan Adem Askan, akşam yemek yedikten sonra sabah dükkanının önündeki sandalye ölü bulundu. Olay yerine gelen yakınları gözyaşı dökerken, önündeki masada, yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü.
Olay, saat 09.30 sırasında Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi Barış Manço Caddesi üzerinde bulunan erkek kuaförünün önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; kuaförlük yapan 2 çocuk babası 38 yaşındaki Adem Askan, bir arkadaşıyla birlikte kendisine ait dükkanın önündeki masada akşam saatlerinde yemek yedi. Yemek yedikten sonra arkadaşı Askan’ın yanından ayrıldı. Sabah dükkanın önünden geçen vatandaşlar, Askan’ı sandelyenin üzerinde hareketsiz olarak gördü. İhbarın ardından bölgeye gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Bir süre sonra acı haberle olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. Bazıları ise ayakta durmakta güçlük çekti. Adem Askan’ın önündeki masada, yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü. Adli tabip ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Askan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop