mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kestel Yeni Üniversite Yolu’nda Kaldırım Çalışması Başlatıldı

Gündem 21.07.2023 - 15:17, Güncelleme: 21.07.2023 - 15:17
 

Kestel Yeni Üniversite Yolu’nda Kaldırım Çalışması Başlatıldı

Alanya Belediyesi tarafından Sahil Yolu ve Kestel İsa Küçülmez Caddesi’nden Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Yeni Çevre Yolu güzergahında ulaşımı kolaylaştırmak için yapımına başlanan Yeni Üniversite Yolu’nda (Çökele Yolu) çalışmalar aralıksız devam ediyor.

30 metre genişliğe, 4 kilometre uzunluğa sahip yeni yolda dolgu ve hafriyat çalışmalarının ardından yağmur suyu drenaj çalışmaları da tamamlanmıştı. Çalışmaların aralıksız sürdüğü Yeni Üniversite Yolu’nda kaldırım ve üstyapı çalışması başlatıldı. ALKÜ, ÇEVRE YOLU, YENİ SANAYİ SİTESİ VE DİM MAĞARASI’NA KOLAY ULAŞIM SAĞLANACAK Bölgedeki ulaşım konforunu arttıracak yeni imar yolu, sadece üniversiteye ulaşımı rahatlatmayacak; aynı zamanda Yeni Çevre Yolu’na; Kestel Mahallesi’ne taşınacak yeni sanayi sitesi ve Dim Mağarası’na ulaşımı da kolaylaştıracak. BAŞKAN YÜCEL: KESTEL’E ULAŞIMDA ÇAĞ ATLATACAK YOL PROJESİNİ KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ Alanya Belediyesi’nin kentin birçok noktasında yeni yol açma ve şehrin altyapısını güçlendirmek için yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’nın doğusundan batısına yol açma, kaldırım, asfalt, istinat duvarı ile muhtelif yerlerde altyapıdan üstyapıya kadar pek çok alanda çalışmalarımız sürüyor. Kestel Mahallesi’ne ulaşımda çağ atlatacak üniversitemize ulaşımı kolaylaştıracak Yeni Üniversite Yolu’nda (Çökele Yolu) kaldırım ve üstyapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp yolu trafiğe açacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” dedi. 
Alanya Belediyesi tarafından Sahil Yolu ve Kestel İsa Küçülmez Caddesi’nden Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Yeni Çevre Yolu güzergahında ulaşımı kolaylaştırmak için yapımına başlanan Yeni Üniversite Yolu’nda (Çökele Yolu) çalışmalar aralıksız devam ediyor.

30 metre genişliğe, 4 kilometre uzunluğa sahip yeni yolda dolgu ve hafriyat çalışmalarının ardından yağmur suyu drenaj çalışmaları da tamamlanmıştı. Çalışmaların aralıksız sürdüğü Yeni Üniversite Yolu’nda kaldırım ve üstyapı çalışması başlatıldı.

ALKÜ, ÇEVRE YOLU, YENİ SANAYİ SİTESİ VE DİM MAĞARASI’NA KOLAY ULAŞIM SAĞLANACAK

Bölgedeki ulaşım konforunu arttıracak yeni imar yolu, sadece üniversiteye ulaşımı rahatlatmayacak; aynı zamanda Yeni Çevre Yolu’na; Kestel Mahallesi’ne taşınacak yeni sanayi sitesi ve Dim Mağarası’na ulaşımı da kolaylaştıracak.

BAŞKAN YÜCEL: KESTEL’E ULAŞIMDA ÇAĞ ATLATACAK YOL PROJESİNİ KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

Alanya Belediyesi’nin kentin birçok noktasında yeni yol açma ve şehrin altyapısını güçlendirmek için yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’nın doğusundan batısına yol açma, kaldırım, asfalt, istinat duvarı ile muhtelif yerlerde altyapıdan üstyapıya kadar pek çok alanda çalışmalarımız sürüyor. Kestel Mahallesi’ne ulaşımda çağ atlatacak üniversitemize ulaşımı kolaylaştıracak Yeni Üniversite Yolu’nda (Çökele Yolu) kaldırım ve üstyapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp yolu trafiğe açacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop