mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kestelspor 2 Futbolcusuyla Sözleşme Uzattı

Spor 02.08.2022 - 16:47, Güncelleme: 02.08.2022 - 16:47
 

Kestelspor 2 Futbolcusuyla Sözleşme Uzattı

Alanya Kestelspor Kulübü futbolcuları Berkay Arı ve Alhan Kurtoğlu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini 3 yıl uzattı.

Alanya Kestelspor  2 yıl önce Antalyaspor'dan Kestelspor’a transfer olan ve sözleşmesi devam eden 19 yaşındaki savunma oyuncusu Berkay Arı ile 3 yıllık sözleşme uzattı.  KURTOĞLU DA SÖZLEŞMEYİ UZATTI Kulüp yine 2 yıl önce Kanada’nın Calgary Villains takımından transfer edilen ve sözleşmesi devam eden 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alhan Kurtoğlu ile 3 yıllık sözleşme uzatımına gitti. Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, sözleşme uzatımının futbolcular ve camiaya hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
Alanya Kestelspor Kulübü futbolcuları Berkay Arı ve Alhan Kurtoğlu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini 3 yıl uzattı.

Alanya Kestelspor  2 yıl önce Antalyaspor'dan Kestelspor’a transfer olan ve sözleşmesi devam eden 19 yaşındaki savunma oyuncusu Berkay Arı ile 3 yıllık sözleşme uzattı. 

KURTOĞLU DA SÖZLEŞMEYİ UZATTI
Kulüp yine 2 yıl önce Kanada’nın Calgary Villains takımından transfer edilen ve sözleşmesi devam eden 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alhan Kurtoğlu ile 3 yıllık sözleşme uzatımına gitti. Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, sözleşme uzatımının futbolcular ve camiaya hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop