mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Konyaaltı’nda geleceğin oyuncuları seçildi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2023 - 14:41, Güncelleme: 18.09.2023 - 14:24
 

Konyaaltı’nda geleceğin oyuncuları seçildi

Konyaaltı’nda geleceğin oyuncuları seçildi

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi Temel Oyunculuk Eğitimi seçmelerine katılan 200’ü aşkın kişiden, 17’si oyunculuk eğitimi almaya hak kazandı.Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tiyatro Akademisi’nde Temel Oyunculuk Eğitimi için seçmeler yapıldı. Yetişkinlere yönelik verilecek eğitimler için 200’ü aşkın aday ter döktü. Tiyatro Akademisi eğitmenlerinden oluşan jüri seçmelerde akademide 17 kişinin eğitim görmeye hak kazandığını açıkladı.Sınavda adaylar önceden duyurulmuş olan bir komedi ya da dram türünde tiyatro sergilerken, bir şiir ve şarkıyı da ezbere okudular. Heyecanları gözlerinden okunan adaylar sınav boyunca jüri karşısında ter döktü. Eğitimlere katılacak 17 kişi, hafta içi 4 gün boyunca Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nde (KONSEM) bulunan Tiyatro Akademisi’nde eğitim görecek."Her yaşa"Yetişkinler için açtıkları Temel Oyunculuk Eğitimi kursu ile geleceğin oyuncularını yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Tiyatro insana kendini tanıma ve sorgulama imkanı veren, birey ve toplum arasındaki bağı kuran en güzel sanat dallarından biridir. Bizler de bünyemizde kurduğumuz Tiyatro Akademimiz ile 7’den 70’e her yaştan bireye tiyatro sevgisi aşılamaya, onları tiyatroyla buluşturmaya çalışıyoruz. Akademimiz bünyesinde eğitim almaya hak kazanan 17 kişiyi seçme sınavımız ile belirledik. Sınavı kazanan yurttaşlarımıza başarılı bir dönem diliyorum. Dileriz öğrencilerimizi ileride birbirinden güzel tiyatro oyunlarında görebiliriz” diye konuştu.
Konyaaltı’nda geleceğin oyuncuları seçildi
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi Temel Oyunculuk Eğitimi seçmelerine katılan 200’ü aşkın kişiden, 17’si oyunculuk eğitimi almaya hak kazandı.
Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tiyatro Akademisi’nde Temel Oyunculuk Eğitimi için seçmeler yapıldı. Yetişkinlere yönelik verilecek eğitimler için 200’ü aşkın aday ter döktü. Tiyatro Akademisi eğitmenlerinden oluşan jüri seçmelerde akademide 17 kişinin eğitim görmeye hak kazandığını açıkladı.
Sınavda adaylar önceden duyurulmuş olan bir komedi ya da dram türünde tiyatro sergilerken, bir şiir ve şarkıyı da ezbere okudular. Heyecanları gözlerinden okunan adaylar sınav boyunca jüri karşısında ter döktü. Eğitimlere katılacak 17 kişi, hafta içi 4 gün boyunca Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nde (KONSEM) bulunan Tiyatro Akademisi’nde eğitim görecek.
"Her yaşa"
Yetişkinler için açtıkları Temel Oyunculuk Eğitimi kursu ile geleceğin oyuncularını yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Tiyatro insana kendini tanıma ve sorgulama imkanı veren, birey ve toplum arasındaki bağı kuran en güzel sanat dallarından biridir. Bizler de bünyemizde kurduğumuz Tiyatro Akademimiz ile 7’den 70’e her yaştan bireye tiyatro sevgisi aşılamaya, onları tiyatroyla buluşturmaya çalışıyoruz. Akademimiz bünyesinde eğitim almaya hak kazanan 17 kişiyi seçme sınavımız ile belirledik. Sınavı kazanan yurttaşlarımıza başarılı bir dönem diliyorum. Dileriz öğrencilerimizi ileride birbirinden güzel tiyatro oyunlarında görebiliriz” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop