mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kur'an-ı Kerim'e Tekme Atan Öğrenciye Alanya’dan Tepki!

Gündem 09.06.2022 - 08:59, Güncelleme: 09.06.2022 - 08:59
 

Kur'an-ı Kerim'e Tekme Atan Öğrenciye Alanya’dan Tepki!

Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisede gençlerin sınıfta Kur-anı Kerim'i top yerine kullanıp oyun oynamasının görüntülerine Alanya'dan da tepkiler yükseldi. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr.Yavuz Uysal açıklamasında; "Türklük gurur ve şuurunu İslam ahlak ve fazileti ile yaşamayı kendine düstur edinen ülkücüler, kanlarının akması pahasına zaferin İslam'ın olacağına iman etmişlerdir. Türk gençliğinin milli ve manevi değerlere sahip birer birey olması için üzerine düşen her türlü çalışmayı yapan Ülkü Ocakları, milli ve manevi değerlerimize saldırı ve hakaretlerin daima karşısında durmuş; bu saldırılara karşı Müslüman bir Türk refleksiyle gereken cevabı her daim vermiştir. Serik ilçemizde bu milletin kutsal değerlerinden bir haber olduğu anlaşılan bir grup kendini bilmez tarafından yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'e karşı büyük bir saygısızlık yapılmıştır. Şu net olarak bilinmelidir ki Kur'an'ı Kerim'in yeri gönlümüzün en müstesna yeri, basımızın üstüdür! Bir kez daha anlaşılmaktadır ki bu şuursuzluğa ve affedilmez saygısızlıga karşı Ülkü Ocaklarının taşıdığı misyon, Müslüman Türk milleti için hayatidir. Çünkü Ülkü ocaklarında yetişen genç Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk olur, Enver Paşa olur, Fatih Sultan Mehmet Han olur… Başbuğ Alparslan Türkeş'in ifade ettiği gibi hepimiz birer Türk bayrağıyız, bayrağı lekeletmeyiz, yere düşürtmeyiz! Kutsal emanetlerimize saygısızlık yaptırmayız, zeval getirtmeyiz! Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak, kutsalımıza yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyor; bu elim hadiseye sebep olan bütün sorumluların en kısa sürede gerekli cezaya çarptırılmasını talep ediyor ve takipçisi olacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz..." dedi. 
Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisede gençlerin sınıfta Kur-anı Kerim'i top yerine kullanıp oyun oynamasının görüntülerine Alanya'dan da tepkiler yükseldi. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr.Yavuz Uysal açıklamasında;

"Türklük gurur ve şuurunu İslam ahlak ve fazileti ile yaşamayı kendine düstur edinen ülkücüler, kanlarının akması pahasına zaferin İslam'ın olacağına iman etmişlerdir. Türk gençliğinin milli ve manevi değerlere sahip birer birey olması için üzerine düşen her türlü çalışmayı yapan Ülkü Ocakları, milli ve manevi değerlerimize saldırı ve hakaretlerin daima karşısında durmuş; bu saldırılara karşı Müslüman bir Türk refleksiyle gereken cevabı her daim vermiştir.

Serik ilçemizde bu milletin kutsal değerlerinden bir haber olduğu anlaşılan bir grup kendini bilmez tarafından yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'e karşı büyük bir saygısızlık yapılmıştır. Şu net olarak bilinmelidir ki Kur'an'ı Kerim'in yeri gönlümüzün en müstesna yeri, basımızın üstüdür! Bir kez daha anlaşılmaktadır ki bu şuursuzluğa ve affedilmez saygısızlıga karşı Ülkü Ocaklarının taşıdığı misyon, Müslüman Türk milleti için hayatidir. Çünkü Ülkü ocaklarında yetişen genç Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk olur, Enver Paşa olur, Fatih Sultan Mehmet Han olur…

Başbuğ Alparslan Türkeş'in ifade ettiği gibi hepimiz birer Türk bayrağıyız, bayrağı lekeletmeyiz, yere düşürtmeyiz! Kutsal emanetlerimize saygısızlık yaptırmayız, zeval getirtmeyiz! Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak, kutsalımıza yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyor; bu elim hadiseye sebep olan bütün sorumluların en kısa sürede gerekli cezaya çarptırılmasını talep ediyor ve takipçisi olacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz..." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop