mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

'Kurban Atıklarını Poşetleyerek Çöpe Atalım''

Gündem 07.07.2022 - 13:17, Güncelleme: 07.07.2022 - 13:18
 

'Kurban Atıklarını Poşetleyerek Çöpe Atalım''

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların kurban atıklarını poşetleyerek çöp kutularına atmasını ya da Tosmur Atık Transfer Merkezi’ne getirmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını dört koldan sürdüren ve vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için çalışan Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşlara uyarılarda bulundu. Kurban atıklarının pis görüntü ve koku oluşturmasını engellemek için harekete geçen ekipler, şehrin dört bir yanında çalışma yapacak. Kurban kesim alanlarında ve şahsi olarak kesim yapan vatandaşların atıklarını toplayacak olan ekipler, vatandaşlara da uyarılarda bulundular. LÜTFEN ATIKLARINIZI DOĞAYA ATMAYIN Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir konuyla ilgili bir açılma yaparak, “Kurban atıklarının önemli çevresel kirliliklere sebep olabiliyor. Bayram süresince 7-24 görev başında olacak ekiplerimize vatandaşlarımızın da yardımcı olmasını rica ediyoruz. Kurban atıkları muhakkak poşetlenerek çöp kutularına atılmalı. Kurban kesim yerleri ve vatandaşların şahsi kesim yaptıkları yerlerdeki atıkları poşetleyerek çöp kutularına atılmalı. Vatandaşlar ayrıca atıklarını Tosmur Mahallesinde jandarma üstünde Temizlik İşleri Atık Transfer Merkezimize getirebilirler.” dedi.
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların kurban atıklarını poşetleyerek çöp kutularına atmasını ya da Tosmur Atık Transfer Merkezi’ne getirmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını dört koldan sürdüren ve vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için çalışan Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşlara uyarılarda bulundu. Kurban atıklarının pis görüntü ve koku oluşturmasını engellemek için harekete geçen ekipler, şehrin dört bir yanında çalışma yapacak. Kurban kesim alanlarında ve şahsi olarak kesim yapan vatandaşların atıklarını toplayacak olan ekipler, vatandaşlara da uyarılarda bulundular.

LÜTFEN ATIKLARINIZI DOĞAYA ATMAYIN

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir konuyla ilgili bir açılma yaparak, “Kurban atıklarının önemli çevresel kirliliklere sebep olabiliyor. Bayram süresince 7-24 görev başında olacak ekiplerimize vatandaşlarımızın da yardımcı olmasını rica ediyoruz. Kurban atıkları muhakkak poşetlenerek çöp kutularına atılmalı. Kurban kesim yerleri ve vatandaşların şahsi kesim yaptıkları yerlerdeki atıkları poşetleyerek çöp kutularına atılmalı. Vatandaşlar ayrıca atıklarını Tosmur Mahallesinde jandarma üstünde Temizlik İşleri Atık Transfer Merkezimize getirebilirler.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop