mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Lider Kepezspor ara transferde 4 futbolcuyu kadrosuna kattı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2023 - 11:54, Güncelleme: 30.04.2023 - 10:58
 

Lider Kepezspor ara transferde 4 futbolcuyu kadrosuna kattı

Lider Kepezspor ara transferde 4 futbolcuyu kadrosuna kattı

Türkiye 3. Lig 3. Grup lideri Kepezspor ara transfer döneminde 4 futbolcuyu kadrosuna kattı. 3 Lig 3. Grup Lideri Kepezspor şampiyonluk yolunda 1xbit giriş kadrosuna takviyeler yaptı. Antalya’nın Kaplanları ara transfer döneminin başında Orduspor’dan Sefa Durmuş, Serik Belediyespor’dan ise Mustafa Acar’ı kadrosuna dahil etti. 11 İlimizde meydana gelen deprem felaketi sonrası liglere devam etmeme kararı alan Osmaniyespor’dan transferin son günlerinde kaleci Mehmet Mert İslah ve takımın stoperi Abdurrahman Ayhanoğlu’nu transfer eden Kepezspor ara transferde gücüne güç kattı. Öte yandan Osmaniyespor’dan alınan Kaleci Mehmet ve Stoper Abdurrahman, depremden 1 hafta önce Osmaniye’de oynanan ve Kepezspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan bu müsabakada her iki futbolcu ogün Kepezspor’a karşı 90.dakika forma giymiş gerek kaleci Mehmet gerekse defans oyuncusu Abdurrahman kritik pozisyonlarda Kepezspor’un gol ayaklarına izin vermediler.
Lider Kepezspor ara transferde 4 futbolcuyu kadrosuna kattı

Türkiye 3. Lig 3. Grup lideri Kepezspor ara transfer döneminde 4 futbolcuyu kadrosuna kattı.
3 Lig 3. Grup Lideri Kepezspor şampiyonluk yolunda 1xbit giriş kadrosuna takviyeler yaptı. Antalya’nın Kaplanları ara transfer döneminin başında Orduspor’dan Sefa Durmuş, Serik Belediyespor’dan ise Mustafa Acar’ı kadrosuna dahil etti. 11 İlimizde meydana gelen deprem felaketi sonrası liglere devam etmeme kararı alan Osmaniyespor’dan transferin son günlerinde kaleci Mehmet Mert İslah ve takımın stoperi Abdurrahman Ayhanoğlu’nu transfer eden Kepezspor ara transferde gücüne güç kattı.
Öte yandan Osmaniyespor’dan alınan Kaleci Mehmet ve Stoper Abdurrahman, depremden 1 hafta önce Osmaniye’de oynanan ve Kepezspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan bu müsabakada her iki futbolcu ogün Kepezspor’a karşı 90.dakika forma giymiş gerek kaleci Mehmet gerekse defans oyuncusu Abdurrahman kritik pozisyonlarda Kepezspor’un gol ayaklarına izin vermediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop