mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Manavgat’ta ot ve makilik yangını büyümeden söndürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2023 - 15:35, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:00
 

Manavgat’ta ot ve makilik yangını büyümeden söndürüldü

Manavgat’ta ot ve makilik yangını büyümeden söndürüldü

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki ot ve makilik alan yangını büyümeden söndürüldü.Manavgat, Salkımevler Mahallesi 3508 Sokak’taki ot ve makilik alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, yerleşim yerinin yakınında kuru ot ve çalıların bulunduğu arazideki yangına müdahalede bulunarak yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürdü.
Manavgat’ta ot ve makilik yangını büyümeden söndürüldü
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki ot ve makilik alan yangını büyümeden söndürüldü.
Manavgat, Salkımevler Mahallesi 3508 Sokak’taki ot ve makilik alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, yerleşim yerinin yakınında kuru ot ve çalıların bulunduğu arazideki yangına müdahalede bulunarak yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop