mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MEB istatistikleri erişime açtı

Eğitim 16.05.2022 - 11:41, Güncelleme: 16.05.2022 - 11:41
 

MEB istatistikleri erişime açtı

Hazırlanan yeni bir yazılımla daha kolay ulaşılabilir hâle getirilen Millî Eğitim Bakanlığı örgün eğitim istatistikleri istatistik.meb.gov.tr adresinde erişime açıldı.ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığının okul, öğrenci, derslik, öğretmen sayıları ile okullaşma oranı verileri, grafiklerle desteklenerek Bakanlığın resmî internet adresinde paylaşıldı. Örgün eğitim istatistiklerine eğitim yılı ve eğitim kademelerine göre il bazlı olarak da sorgulanabilir şekilde istatistik.meb.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre kullanıcılar, okul türü ve eğitim-öğretim yıllarına göre her bir eğitim kademesine ait özet verilerin yayımlandığı tablolara da internet sitesi üzerinden erişebiliyor. Yeni yazılım ile araştırmacılar, akademisyenler, karar vericiler ve bu konuda bilgi edinmek isteyen tüm vatandaşlar verilere çok kolay ve hızlı ulaşabilecek.

Hazırlanan yeni bir yazılımla daha kolay ulaşılabilir hâle getirilen Millî Eğitim Bakanlığı örgün eğitim istatistikleri istatistik.meb.gov.tr adresinde erişime açıldı.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığının okul, öğrenci, derslik, öğretmen sayıları ile okullaşma oranı verileri, grafiklerle desteklenerek Bakanlığın resmî internet adresinde paylaşıldı.

Örgün eğitim istatistiklerine eğitim yılı ve eğitim kademelerine göre il bazlı olarak da sorgulanabilir şekilde istatistik.meb.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre kullanıcılar, okul türü ve eğitim-öğretim yıllarına göre her bir eğitim kademesine ait özet verilerin yayımlandığı tablolara da internet sitesi üzerinden erişebiliyor.

Yeni yazılım ile araştırmacılar, akademisyenler, karar vericiler ve bu konuda bilgi edinmek isteyen tüm vatandaşlar verilere çok kolay ve hızlı ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop