mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Meclis Üyesi Kiriş’ten Bakan Kurum’a Teşekkür

Siyaset 25.05.2022 - 15:17, Güncelleme: 25.05.2022 - 15:17
 

Meclis Üyesi Kiriş’ten Bakan Kurum’a Teşekkür

Cumhuriyet Mahallesi’nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hak sahipleri ile ön protokol imzalanmasının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikteAnkara’ya giderek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la görüşen AK Parti Meclis Üyesi aynı zamanda ALKENT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kiriş, Bakan Kurum’a teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kiriş; “Büyümenin ve beraberinde gelen şehirleşmenin sonucu yaşam alanlarımızda yaşanan sorunların çözümü ve eski yaşam alanlarının insani ve mesleki standartlarda yeniden planlanması için meclisimizde kurduğumuz ve Cumhur İttifakı olarak devam ettirdiğimiz ALKENT A.Ş. ve belediye başkanımız ile dün Ankara’da bir dizi toplantılar yaptık. Bakanlığımız ile ortak yürüttüğümüz Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanımızla ilgili yaptığımız çalışmaları Bakanımıza sunduk. Bölgemizdeki Kentsel Dönüşümün önemine ve aciliyetine vakıf olduklarını ve görmek bizleri oldukça sevindirdi. Görüşmeler sonucunda bakanımızın destekleri ile bir sonraki aşamaya geçmiş bulunmaktayız. Dönüşüme bir adım daha yaklaşmak hem belediyemiz hem de mahalle sakinlerimiz adına oldukça önemli bir gelişme. Bu görüşmeler sonucunda planlarımızı hızlı bir şekilde bitirip kentsel dönüşüme başlayacağız. Bizlere bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize ve ALKENT A.Ş. mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Süreci en hızlı şekilde ilerletip bölgemizde bakanlığımız ve belediyemizin desteği ile yaşanabilir bir çevre yapmak hedefimiz. Alanya’mıza ve bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Mahallesi’nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hak sahipleri ile ön protokol imzalanmasının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikteAnkara’ya giderek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la görüşen AK Parti Meclis Üyesi aynı zamanda ALKENT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kiriş, Bakan Kurum’a teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kiriş; “Büyümenin ve beraberinde gelen şehirleşmenin sonucu yaşam alanlarımızda yaşanan sorunların çözümü ve eski yaşam alanlarının insani ve mesleki standartlarda yeniden planlanması için meclisimizde kurduğumuz ve Cumhur İttifakı olarak devam ettirdiğimiz ALKENT A.Ş. ve belediye başkanımız ile dün Ankara’da bir dizi toplantılar yaptık. Bakanlığımız ile ortak yürüttüğümüz Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanımızla ilgili yaptığımız çalışmaları Bakanımıza sunduk. Bölgemizdeki Kentsel Dönüşümün önemine ve aciliyetine vakıf olduklarını ve görmek bizleri oldukça sevindirdi. Görüşmeler sonucunda bakanımızın destekleri ile bir sonraki aşamaya geçmiş bulunmaktayız. Dönüşüme bir adım daha yaklaşmak hem belediyemiz hem de mahalle sakinlerimiz adına oldukça önemli bir gelişme.

Bu görüşmeler sonucunda planlarımızı hızlı bir şekilde bitirip kentsel dönüşüme başlayacağız. Bizlere bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize ve ALKENT A.Ş. mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Süreci en hızlı şekilde ilerletip bölgemizde bakanlığımız ve belediyemizin desteği ile yaşanabilir bir çevre yapmak hedefimiz. Alanya’mıza ve bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop