mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Meclis Üyesi ve Muhtar’dan Ortak Proje

Gündem 09.10.2022 - 13:17, Güncelleme: 09.10.2022 - 13:57
 

Meclis Üyesi ve Muhtar’dan Ortak Proje

Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar, Mahmutlarspor olarak Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top ile birlikte “Mahmutlarspor ile Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz” adlı bir doğa yürüyüşü projesini hayata geçirdiklerini açıkladı.

Bağışlar, “Gündelik hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen doğa severleri, 9 Ekim Pazar günü saat 07.30’da Mahmutlar Muhtarlığı önünde buluşmaya davet ediyoruz. Her zaman ilklere öncelik eden Mahmutlar, sağlıklı gelecek için spor yaparak örnek olmaya devam ediyor. Doğa yürüyüşü sonrasında Mahmutlarspor merkezinde sucuk ekmek ikramımız olacaktır. Yaş sınırlaması yoktur. Bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. BAĞIŞLAR PROJELERİ İLE MAHMUTLAR'A İLKLERİ YAŞATIYOR Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, gerçeklestirdiği projeler ile ilklere imza atmaya devam ediyor. Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel ile hizmet noktasında birlikte olduğunu her ortamda dile getiren Bağışlar, bilindiği üzere, Alanya Belediyesi ile birlikte Mahmutlarspor ' a kazandırdığı spor tesisi ile gündemdeydi. Mahmutlar ile ilgili bir çok yatırımda Alanya Belediyesi ile birlikte ortak akıl ile hareket eden ve toplumdan beğeni kazanan Bağışlar, bu kez de Mahmutlar mahalle muhtarlığı ile birlikte geliştirdikleri " Mahmutlar Spor İle Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz" projesi ile doğa yürüyüşü severleri bir araya getirdi. Sabahın erken saatlerinde Mahmutlar Muhtarlığı önünde organize olan topluluğu Mahmutlarspor ' a ait otobüs ile yürüyüş parkuruna ulaştıran Bağışlar yine farkındalık yaratan bir projeye imza atarak Mahmutlar halkının spor ile sosyalleşmesine katkı sundu. Mahmutlar halkı tarafından çok beğenilen ve desteklenen proje ile gençlerin spora önem vermesi ve halkın sosyalleşmesi amaç ediniyor. Projeyi daha da geliştirmek ve büyütmek istediklerini belirten Yılmaz Bağışlar " Mahmutlar'da ilk kez doğa yürüyüşü (trekking) projesi yapıldı ve çok yoğun ilgi ile karşılastık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz ' dedi.
Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar, Mahmutlarspor olarak Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top ile birlikte “Mahmutlarspor ile Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz” adlı bir doğa yürüyüşü projesini hayata geçirdiklerini açıkladı.

Bağışlar, “Gündelik hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen doğa severleri, 9 Ekim Pazar günü saat 07.30’da Mahmutlar Muhtarlığı önünde buluşmaya davet ediyoruz. Her zaman ilklere öncelik eden Mahmutlar, sağlıklı gelecek için spor yaparak örnek olmaya devam ediyor. Doğa yürüyüşü sonrasında Mahmutlarspor merkezinde sucuk ekmek ikramımız olacaktır. Yaş sınırlaması yoktur. Bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

BAĞIŞLAR PROJELERİ İLE MAHMUTLAR'A İLKLERİ YAŞATIYOR

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, gerçeklestirdiği projeler ile ilklere imza atmaya devam ediyor.

Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel ile hizmet noktasında birlikte olduğunu her ortamda dile getiren Bağışlar, bilindiği üzere, Alanya Belediyesi ile birlikte Mahmutlarspor ' a kazandırdığı spor tesisi ile gündemdeydi. Mahmutlar ile ilgili bir çok yatırımda Alanya Belediyesi ile birlikte ortak akıl ile hareket eden ve toplumdan beğeni kazanan Bağışlar, bu kez de Mahmutlar mahalle muhtarlığı ile birlikte geliştirdikleri " Mahmutlar Spor İle Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz" projesi ile doğa yürüyüşü severleri bir araya getirdi.

Sabahın erken saatlerinde Mahmutlar Muhtarlığı önünde organize olan topluluğu Mahmutlarspor ' a ait otobüs ile yürüyüş parkuruna ulaştıran Bağışlar yine farkındalık yaratan bir projeye imza atarak Mahmutlar halkının spor ile sosyalleşmesine katkı sundu. Mahmutlar halkı tarafından çok beğenilen ve desteklenen proje ile gençlerin spora önem vermesi ve halkın sosyalleşmesi amaç ediniyor. Projeyi daha da geliştirmek ve büyütmek istediklerini belirten Yılmaz Bağışlar " Mahmutlar'da ilk kez doğa yürüyüşü (trekking) projesi yapıldı ve çok yoğun ilgi ile karşılastık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz ' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop