mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya’dan Rekor Kıran 'Fetih' Paylaşımı

Siyaset 31.05.2022 - 09:23, Güncelleme: 31.05.2022 - 09:40
 

MHP Alanya’dan Rekor Kıran 'Fetih' Paylaşımı

MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından hafta sonu vatadaşların yoğun ilgisi ile düzenlenen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nda gösterime sunulan sinevizyon göstermi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafıdan Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM)'de MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyeleri Hüseyin Yıldız, Prof.Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Mustafa Aksoy, İlknur Fidan ve MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun'un katılımları ile ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı' düzenlendi. Toplantı gününün İstanbul Fetih günü olan 29 Mayıs'a gelmesi nedeni ile İstanbul’un fethininde sembolü olarak bu yıl üyeliği gerçekleştirilen 569’ncu üyesine sembolik olarak rozeti MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkodoğan tarafından takıldı.Ardında MHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan İstanbul’un fethinin 569.yılı münasebeti ile bir sinevizyon gösterimi sunuldu. Salonda bulunan vatandaşların büyük beğenisini toplayan belgesel tadında ki sinevizyon gösterimi dün partinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Kısa süre içerisinde büyük beğeni ve izlenmeye ulaşan video bir çok tebrik yorumları yapıldı.     
MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından hafta sonu vatadaşların yoğun ilgisi ile düzenlenen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nda gösterime sunulan sinevizyon göstermi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafıdan Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM)'de MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyeleri Hüseyin Yıldız, Prof.Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Mustafa Aksoy, İlknur Fidan ve MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun'un katılımları ile ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı' düzenlendi.
Toplantı gününün İstanbul Fetih günü olan 29 Mayıs'a gelmesi nedeni ile İstanbul’un fethininde sembolü olarak bu yıl üyeliği gerçekleştirilen 569’ncu üyesine sembolik olarak rozeti MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkodoğan tarafından takıldı.Ardında MHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan İstanbul’un fethinin 569.yılı münasebeti ile bir sinevizyon gösterimi sunuldu. Salonda bulunan vatandaşların büyük beğenisini toplayan belgesel tadında ki sinevizyon gösterimi dün partinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Kısa süre içerisinde büyük beğeni ve izlenmeye ulaşan video bir çok tebrik yorumları yapıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop