mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya'ya Ziyaretçi Akını

Siyaset 31.03.2022 - 21:53, Güncelleme: 31.03.2022 - 21:53
 

MHP Alanya'ya Ziyaretçi Akını

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ,bugün ilçe teşkilatında adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, bugün adeta ziyaretçi akınına uğradı. Cuma Pazarı içerisindeki ilçe teşkilatına gelen konuklarıyla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Türkdoğan, Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen ağırladı. Meclis Üyesi Özgen ile istişarelerde bulunan Türkdoğan, MHP Çumra İlçe Başkanı Recep Yıldırım ve MHP Konya İl Yöneticisi Himmet Eken’i ilçe teşkilatında ağırladı. MHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Aydemir Bektaş’ta İlçe Başkanı bugün ziyaret edenler arasında yer aldı. Konaklı Mahalle Başkanı Ali Yüksel, Karakocalı Mahalle Başkanı Hasan Yiğit ve MHP’nin emektarlarından Hüseyin Düşünce ile görüşen Türkdoğan, gün boyu ilçe teşkilatını ziyaret eden bir çok partili ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek, nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.  
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ,bugün ilçe teşkilatında adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, bugün adeta ziyaretçi akınına uğradı. Cuma Pazarı içerisindeki ilçe teşkilatına gelen konuklarıyla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Türkdoğan, Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen ağırladı. Meclis Üyesi Özgen ile istişarelerde bulunan Türkdoğan, MHP Çumra İlçe Başkanı Recep Yıldırım ve MHP Konya İl Yöneticisi Himmet Eken’i ilçe teşkilatında ağırladı.

MHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Aydemir Bektaş’ta İlçe Başkanı bugün ziyaret edenler arasında yer aldı. Konaklı Mahalle Başkanı Ali Yüksel, Karakocalı Mahalle Başkanı Hasan Yiğit ve MHP’nin emektarlarından Hüseyin Düşünce ile görüşen Türkdoğan, gün boyu ilçe teşkilatını ziyaret eden bir çok partili ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek, nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop