mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Gazipaşa’da İstişare Yaptı

Gündem 16.10.2021 - 14:12, Güncelleme: 16.10.2021 - 15:14
 

MHP Gazipaşa’da İstişare Yaptı

MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı, il yöneticilerinin de katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya Alanya’dan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da katıldı. Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısında, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, 23. Dönem Milletvekili, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Yavuz Uysal, Türk Eğitim-Sen temsilcileri, Türk Diyanet Vakıf-Sen temsilcileri ve il başkan yardımcıları da hazır bulundu. Toplantıda görüş ve fikir alış verişinde bulunuldu. İstişare toplantısı sonrası MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, “Gazipaşa İlçe Teşkilatımız tarafından düzenlenen İstişare Toplantısına İl Başkanımız Hilmi Durgun, MYK Üyelerimiz Hüseyin Yıldız,  Mustafa Aksoy, Alanya Ülkü Ocakları Başkanımız  Yavuz Uysal , İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte katıldık. Bu kalabalık ve coşkulu toplantıyı organize eden Gazipaşa İlçe Başkanımız Numan Terzi, Gazipaşa Ocak Başkanımız Emre Görgülü ve yönetimlerini tebrik ediyorum.” dedi.
MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı, il yöneticilerinin de katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya Alanya’dan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da katıldı. Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısında, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, 23. Dönem Milletvekili, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Yavuz Uysal, Türk Eğitim-Sen temsilcileri, Türk Diyanet Vakıf-Sen temsilcileri ve il başkan yardımcıları da hazır bulundu.

Toplantıda görüş ve fikir alış verişinde bulunuldu. İstişare toplantısı sonrası MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, “Gazipaşa İlçe Teşkilatımız tarafından düzenlenen İstişare Toplantısına İl Başkanımız Hilmi Durgun, MYK Üyelerimiz Hüseyin Yıldız,  Mustafa Aksoy, Alanya Ülkü Ocakları Başkanımız  Yavuz Uysal , İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte katıldık. Bu kalabalık ve coşkulu toplantıyı organize eden Gazipaşa İlçe Başkanımız Numan Terzi, Gazipaşa Ocak Başkanımız Emre Görgülü ve yönetimlerini tebrik ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop