mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP'de Milletvekili Aday Listesi Yarın Açıklanıyor

Siyaset 06.04.2023 - 09:40, Güncelleme: 06.04.2023 - 09:40
 

MHP'de Milletvekili Aday Listesi Yarın Açıklanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) milletvekilliği geçici aday listesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunuldu. Kesin aday listesi ise yarın açıklanacak ve aynı gün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verilecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonunun devam eden çalışmaları hakkında yazılı açıklama yaptı. Yalçın, partilerinin milletvekilliği geçici aday listesinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunulacağını belirterek, kesin aday listesinin 7 Nisan'da yarın kamuoyuna açıklanacağını ve aynı gün YSK'ya verileceğini bildirdi. "BAŞVURULARDA DİKKATE DEĞER BİR ARTIŞ GÖZLEMLENDİ" Komisyon çalışmaları sırasında yasal gerekliliklerin yanında, hakkaniyet ve liyakat ölçülerinin de hassasiyetle dikkate alındığını vurgulayan Semih Yalçın, şu bilgileri verdi: "Komisyonumuzun hazırlayacağı geçici aday listesi, bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye arz edilecek. Kesin aday listesi, 7 Nisan'da kamuoyuna açıklanacak ve aynı gün YSK'ya verilecek. 2023 Genel Seçimleri için MHP'ye milletvekili aday adaylığı başvurularında, 2018 yılı Genel Seçimlerine oranla dikkate değer bir artış gözlemlenmiştir. Söz konusu artış; milletimize hizmet yarışında MHP'de saf tutmak isteyen memleket sevdalıları tarafından partimize gösterilen teveccüh, alaka ve güvenin izharı olmuştur." İŞTE MHP'NİN ALANYA MİLLETVEKİLİ  ADAY ADAYLARI  -Hüseyin Yıldız  -Mehmet Hanifi Türk  -Ayşe Sıdıka Türkyılmaz  -Selçuk Güven Ülker  -Nevzat Özdemir  -Oğuzhan Çelik -Ahmet Kadir Alparslan -İlknur Görür  -Ekrem Han  -Nuri Efe Yılmaz  -Ali Üzüm
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) milletvekilliği geçici aday listesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunuldu. Kesin aday listesi ise yarın açıklanacak ve aynı gün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verilecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonunun devam eden çalışmaları hakkında yazılı açıklama yaptı. Yalçın, partilerinin milletvekilliği geçici aday listesinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunulacağını belirterek, kesin aday listesinin 7 Nisan'da yarın kamuoyuna açıklanacağını ve aynı gün YSK'ya verileceğini bildirdi.
"BAŞVURULARDA DİKKATE DEĞER BİR ARTIŞ GÖZLEMLENDİ"
Komisyon çalışmaları sırasında yasal gerekliliklerin yanında, hakkaniyet ve liyakat ölçülerinin de hassasiyetle dikkate alındığını vurgulayan Semih Yalçın, şu bilgileri verdi: "Komisyonumuzun hazırlayacağı geçici aday listesi, bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye arz edilecek. Kesin aday listesi, 7 Nisan'da kamuoyuna açıklanacak ve aynı gün YSK'ya verilecek. 2023 Genel Seçimleri için MHP'ye milletvekili aday adaylığı başvurularında, 2018 yılı Genel Seçimlerine oranla dikkate değer bir artış gözlemlenmiştir. Söz konusu artış; milletimize hizmet yarışında MHP'de saf tutmak isteyen memleket sevdalıları tarafından partimize gösterilen teveccüh, alaka ve güvenin izharı olmuştur."

İŞTE MHP'NİN ALANYA MİLLETVEKİLİ  ADAY ADAYLARI 

-Hüseyin Yıldız 
-Mehmet Hanifi Türk 
-Ayşe Sıdıka Türkyılmaz 
-Selçuk Güven Ülker 
-Nevzat Özdemir 
-Oğuzhan Çelik
-Ahmet Kadir Alparslan
-İlknur Görür 
-Ekrem Han 
-Nuri Efe Yılmaz 
-Ali Üzüm

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop