mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP'nin Gazipaşa İftarına Yoğun Katılım

Gündem 14.04.2022 - 10:39, Güncelleme: 14.04.2022 - 10:39
 

MHP'nin Gazipaşa İftarına Yoğun Katılım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı taraıfından dün akşam Belediye Fuar Alanı’nda iftar yemeği düzenlendi.

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ve  MHP MYK Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan , Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri ve MHP'li yöneticiler MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldılar.   MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, "MHP İlçe Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılan İlçe kaymakamımız Orhan ALTUN beye, MYK üyemiz Hüseyin YILDIZ beye, MYK üyemiz Mustafa AKSOY beye, MYK üyemiz İlknur FİDAN hanımefendiye, İL Başkanımız Hilmi DURGUN beye, ALANYA Belediye Başkanımız Adem Murat YÜCEL beye, ALANYA İlçe Başkanımız Mustafa TÜRKDOĞAN beye, AK Parti ilçe Başkanı Ali DOĞAN beye, ALANYA Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz UYSAL beye, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine , muhtarlarımıza,STK temsilcilerine,iftar programımıza katılan kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bu programın hazırlanmasında büyük emekleri olan yönetim kurulu üyelerime , Meclis üyelerimize ,ülkü ocakları Başkanı Emre Görgülü beye ve ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan genç kardeslerimize teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı Ramazan - ı Şerifler dilerim." dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı taraıfından dün akşam Belediye Fuar Alanı’nda iftar yemeği düzenlendi.

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ve  MHP MYK Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan , Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri ve MHP'li yöneticiler MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldılar.  

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, "MHP İlçe Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılan İlçe kaymakamımız Orhan ALTUN beye, MYK üyemiz Hüseyin YILDIZ beye, MYK üyemiz Mustafa AKSOY beye, MYK üyemiz İlknur FİDAN hanımefendiye, İL Başkanımız Hilmi DURGUN beye, ALANYA Belediye Başkanımız Adem Murat YÜCEL beye, ALANYA İlçe Başkanımız Mustafa TÜRKDOĞAN beye, AK Parti ilçe Başkanı Ali DOĞAN beye, ALANYA Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz UYSAL beye, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine , muhtarlarımıza,STK temsilcilerine,iftar programımıza katılan kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bu programın hazırlanmasında büyük emekleri olan yönetim kurulu üyelerime , Meclis üyelerimize ,ülkü ocakları Başkanı Emre Görgülü beye ve ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan genç kardeslerimize teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı Ramazan - ı Şerifler dilerim." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop