mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Motosiklet sürücülerine ‘Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi anlatıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2024 - 16:28, Güncelleme: 28.01.2024 - 12:50
 

Motosiklet sürücülerine ‘Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi anlatıldı

Motosiklet sürücülerine ‘Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi anlatıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde ‘Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında polis ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine bilgilendirme yapıldı.Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından yürütülen ’Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında motosiklet sürücülerine trafikte saygının öneminin anlatıldığı broşürler dağıldı. Motosiklet sürücülerinin zor durumda kalmaması için kurallara uymalarının yanında güvenli motosiklet kullanımı için gerekli tüm kıyafet ve ekipmanları kullanmanın emniyet kemeri takmak kadar önemli olduğu, özellikle motosiklet kazalarında yaralıların yüzde 90’ının başından darbe alması sebebiyle kask takmanın önemine dikkat çekildi. Ayrıca motosiklet sürücülerine yasal kapasiteleri üzerinde yolcu taşımamaları, trafikte seyir halindeyken telefon kullanmamaları, girilmesi yasak olan cadde ve sokaklara girmemeleri, kaldırımlarda ve yaya geçitlerinde asla motosiklet kullanmamaları ve trafikte motosiklet için ayrılan şeritten seyir etmeleri gibi “Motosiklet Kullanıcılarının Uyması Gereken Kurallar” hatırlatıldı.
Motosiklet sürücülerine ‘Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi anlatıldı
Antalya’nın Alanya ilçesinde ‘Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında polis ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine bilgilendirme yapıldı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından yürütülen ’Trafik Kuralları Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında motosiklet sürücülerine trafikte saygının öneminin anlatıldığı broşürler dağıldı. Motosiklet sürücülerinin zor durumda kalmaması için kurallara uymalarının yanında güvenli motosiklet kullanımı için gerekli tüm kıyafet ve ekipmanları kullanmanın emniyet kemeri takmak kadar önemli olduğu, özellikle motosiklet kazalarında yaralıların yüzde 90’ının başından darbe alması sebebiyle kask takmanın önemine dikkat çekildi. Ayrıca motosiklet sürücülerine yasal kapasiteleri üzerinde yolcu taşımamaları, trafikte seyir halindeyken telefon kullanmamaları, girilmesi yasak olan cadde ve sokaklara girmemeleri, kaldırımlarda ve yaya geçitlerinde asla motosiklet kullanmamaları ve trafikte motosiklet için ayrılan şeritten seyir etmeleri gibi “Motosiklet Kullanıcılarının Uyması Gereken Kurallar” hatırlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop