mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Payallar Konaklıspor’da 3. Şener Dayı Dönemi

Spor 18.06.2023 - 17:11, Güncelleme: 18.06.2023 - 17:11
 

Payallar Konaklıspor’da 3. Şener Dayı Dönemi

Payallar Konaklıspor, 2023-2024 futbol sezonu için A takım ve tüm alt yapı sorumlusu olarak Şener Dayı ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Fahri Uğuz, “Şener hocamız Alanya’nın tecrübeli hocalarından birisi. Biz de ilk iş olarak hoca konusunu çözdük ve tüm takımı Şener Hoca’ya teslim ettik. A takım hocası ve alt yapı sorumlusu olarak göreve başlayan hocamız, özellikle bölgemizdeki tüm gençlere tecrübelerinden ve futbol bilgisinden sonuna kadar faydalandıracak olup, önceki yıllardaki başarıya tekrardan Şener Hoca ile kavuşacağız. 3 dönemdir kulüpte yöneticilik yapıyordum. Bu sene yönetim kurulu arkadaşlarım beni başkanlık görevine layık gördü, biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp ilk dönemlerdeki şaşalı günlere en kısa zamanda döneceğiz. Alt yapı takımlarımızda çok yetenekli çocuklar var. Şener Hoca ile birlikte bir atılım yapıp doğru hedefe hep birlikte gideceğiz. Fahri Uğuz olarak tüm Payallar Konaklıspor camiasına bölgemize en güzel hizmetleri birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla layık olmaya çalışacağız” dedi.  
Payallar Konaklıspor, 2023-2024 futbol sezonu için A takım ve tüm alt yapı sorumlusu olarak Şener Dayı ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Fahri Uğuz, “Şener hocamız Alanya’nın tecrübeli hocalarından birisi. Biz de ilk iş olarak hoca konusunu çözdük ve tüm takımı Şener Hoca’ya teslim ettik. A takım hocası ve alt yapı sorumlusu olarak göreve başlayan hocamız, özellikle bölgemizdeki tüm gençlere tecrübelerinden ve futbol bilgisinden sonuna kadar faydalandıracak olup, önceki yıllardaki başarıya tekrardan Şener Hoca ile kavuşacağız.

3 dönemdir kulüpte yöneticilik yapıyordum. Bu sene yönetim kurulu arkadaşlarım beni başkanlık görevine layık gördü, biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp ilk dönemlerdeki şaşalı günlere en kısa zamanda döneceğiz. Alt yapı takımlarımızda çok yetenekli çocuklar var. Şener Hoca ile birlikte bir atılım yapıp doğru hedefe hep birlikte gideceğiz. Fahri Uğuz olarak tüm Payallar Konaklıspor camiasına bölgemize en güzel hizmetleri birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla layık olmaya çalışacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop