mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

PCR Testi Zorunluluğu Kalktı!

Sağlık 15.01.2022 - 21:21, Güncelleme: 15.01.2022 - 21:21
 

PCR Testi Zorunluluğu Kalktı!

PCR Testi. Seyahat, tiyatro, konser gibi alanlarda aşısızlar veya süreci tam tamamlanmamış kişilerden istenen zorunlu PCR testi kaldırıldı.

Bilim Kurulu’nun kararı ile PCR testi zorunluluğu genelgesi yürürlükten kaldırıldı. Tüm iller valiliklerine bu konu hakkında bilgi verildi. Verilen kararlar doğrultusunda aşısız, aşı sürecini tamamlamayan ve 180 gün içinde covid geçirmemiş olan kişiler için covid testi istenmeyecek. NERELERDE PCR İSTENMEYECEK Uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçları ile şehir dışı gezmelerde. Konser, sinema ve tiyatro. MEB okullarında görev yapan personele. Tüm kamu ve özel işyeri çalışanlarına. Kamu ve özel kurumlar tarafından düzenlenen öğrenci kamplarına katılım yapacak kişiler. (BSHA )
PCR Testi. Seyahat, tiyatro, konser gibi alanlarda aşısızlar veya süreci tam tamamlanmamış kişilerden istenen zorunlu PCR testi kaldırıldı.

Bilim Kurulu’nun kararı ile PCR testi zorunluluğu genelgesi yürürlükten kaldırıldı. Tüm iller valiliklerine bu konu hakkında bilgi verildi. Verilen kararlar doğrultusunda aşısız, aşı sürecini tamamlamayan ve 180 gün içinde covid geçirmemiş olan kişiler için covid testi istenmeyecek.

NERELERDE PCR İSTENMEYECEK

Uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçları ile şehir dışı gezmelerde.

Konser, sinema ve tiyatro.

MEB okullarında görev yapan personele.

Tüm kamu ve özel işyeri çalışanlarına.

Kamu ve özel kurumlar tarafından düzenlenen öğrenci kamplarına katılım yapacak kişiler. (BSHA )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop