mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rektör Kalan Desteğe Hazır

Gündem 05.08.2021 - 21:37, Güncelleme: 05.08.2021 - 21:37
 

Rektör Kalan Desteğe Hazır

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan Güzelbağ’ı ziyaret etti.

İlk olarak Güzelbağ Mahalle meydanında toplanan vatandaşları ziyaret eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, daha sonra yangından zarar gören alanları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Üniversite olarak üstlerine düşeni yapacaklarını belirten Kalan, yangında zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması noktasında her türlü desteğe ve iş birliğine hazır olduklarını söyledi. Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Rektör Kalan, “Zor günlerin atlatılmasının ardından ALKÜ olarak gerek akademik anlamda gerekse fidan kampanyası noktasında tüm çalışmalara destek olmak istiyoruz. Özellikle yetkili kurumlarımız isterse orman alanlarımıza en doğru çalışmanın nasıl yapılacağı ile ilgili bir mastır plan hazırlamaya talibiz. Bu süreçte elimizden geldiği kadar sorumluluk almaya hazırız” diye konuştu. Ziyaretin ardından Rektör Kalan, yetkililere bilgilendirme için teşekkür etti. Öte yandan ALKÜ’lü öğrenciler, akademisyen ve idari personeller de temel ihtiyaçların tedarikinde ve dağıtılması noktasında yangın alanlarındaki çalışmalara lojistik destekte bulundu.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan Güzelbağ’ı ziyaret etti.

İlk olarak Güzelbağ Mahalle meydanında toplanan vatandaşları ziyaret eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, daha sonra yangından zarar gören alanları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Üniversite olarak üstlerine düşeni yapacaklarını belirten Kalan, yangında zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması noktasında her türlü desteğe ve iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Rektör Kalan, “Zor günlerin atlatılmasının ardından ALKÜ olarak gerek akademik anlamda gerekse fidan kampanyası noktasında tüm çalışmalara destek olmak istiyoruz. Özellikle yetkili kurumlarımız isterse orman alanlarımıza en doğru çalışmanın nasıl yapılacağı ile ilgili bir mastır plan hazırlamaya talibiz. Bu süreçte elimizden geldiği kadar sorumluluk almaya hazırız” diye konuştu. Ziyaretin ardından Rektör Kalan, yetkililere bilgilendirme için teşekkür etti.

Öte yandan ALKÜ’lü öğrenciler, akademisyen ve idari personeller de temel ihtiyaçların tedarikinde ve dağıtılması noktasında yangın alanlarındaki çalışmalara lojistik destekte bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop