mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rektör Kalan’a Yönelik İddialara ALKÜ’den Suç Duyurusu

Gündem 23.06.2022 - 18:27, Güncelleme: 23.06.2022 - 18:27
 

Rektör Kalan’a Yönelik İddialara ALKÜ’den Suç Duyurusu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ’a yönelik suçlamaların ardından suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Bir haber sitesi tarafından ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın kadın akademisyenler, yüksek lisans öğrenciler ve kadın çalışanlara cinsel taciz iddiasında bulunduğu, mobbing uyguladığı ve telefonla tacizde bulunduğu öne sürülmüştü. Rektör Kalan hakkında Doç. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından YÖK’e şikayet dilekçesi gönderildiği öne sürülmüştü. İddiaların ardından konuşan Rektör Kalan, “Bunlar klasik FETÖ yöntemleri” diye konuşmuştu.   “DİLEKÇE SAHTE BİR İSİMLE VERİLMİŞ” ALKÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kime ait olduğu bilinmeyen, yayın hayatına bir ay kadar önce başlayan ve sitesinde yayın künyesi bile bulunmayan sözde bir “basın yayın” organında yer alan sonrasında başka yayın kuruluşlarınca da yer verilen üniversitemiz ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan hakkında ortaya atılan gerçek dışı iddialara yönelik kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla açıklama yapma gereği doğmuştur. Bu haberlerden anlaşılacağı üzere bazı çevreler, FETÖvari yöntemlerle, ahlaksız iftiralarla üniversitemizi ve sayın rektörümüzü karalamaya çalışsalar da bunu başaramayacaklardır. Rektörümüz sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan hakkında Yüksek Öğretim Kurumu Denetleme Kurulu Başkanlığı’na gönderildiği iddia edilen “dilekçe” gerçek dışıdır. Bununla birlikte, rektörümüz sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan hakkında açılmış herhangi bir idari ya da adli soruşturma da bulunmamaktadır. ALKÜ bünyesinde görev yapmayan bir kişi tarafından, sahte bir isimle verildiği şüphe götürmez gerçek dışı suçlamalarla dolu bu dilekçeye kamuoyunun itibar etmeyeceğine inancımız tamdır. Bu çirkin isnatlarda isimleri geçirilen onurlu ALKÜ çalışanları, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı ve bu çevrelerle, yüce Türk adaleti önünde hesaplaşacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ’a yönelik suçlamaların ardından suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Bir haber sitesi tarafından ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın kadın akademisyenler, yüksek lisans öğrenciler ve kadın çalışanlara cinsel taciz iddiasında bulunduğu, mobbing uyguladığı ve telefonla tacizde bulunduğu öne sürülmüştü. Rektör Kalan hakkında Doç. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından YÖK’e şikayet dilekçesi gönderildiği öne sürülmüştü. İddiaların ardından konuşan Rektör Kalan, “Bunlar klasik FETÖ yöntemleri” diye konuşmuştu.  
“DİLEKÇE SAHTE BİR İSİMLE VERİLMİŞ”
ALKÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kime ait olduğu bilinmeyen, yayın hayatına bir ay kadar önce başlayan ve sitesinde yayın künyesi bile bulunmayan sözde bir “basın yayın” organında yer alan sonrasında başka yayın kuruluşlarınca da yer verilen üniversitemiz ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan hakkında ortaya atılan gerçek dışı iddialara yönelik kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla açıklama yapma gereği doğmuştur. Bu haberlerden anlaşılacağı üzere bazı çevreler, FETÖvari yöntemlerle, ahlaksız iftiralarla üniversitemizi ve sayın rektörümüzü karalamaya çalışsalar da bunu başaramayacaklardır. Rektörümüz sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan hakkında Yüksek Öğretim Kurumu Denetleme Kurulu Başkanlığı’na gönderildiği iddia edilen “dilekçe” gerçek dışıdır. Bununla birlikte, rektörümüz sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan hakkında açılmış herhangi bir idari ya da adli soruşturma da bulunmamaktadır. ALKÜ bünyesinde görev yapmayan bir kişi tarafından, sahte bir isimle verildiği şüphe götürmez gerçek dışı suçlamalarla dolu bu dilekçeye kamuoyunun itibar etmeyeceğine inancımız tamdır. Bu çirkin isnatlarda isimleri geçirilen onurlu ALKÜ çalışanları, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı ve bu çevrelerle, yüce Türk adaleti önünde hesaplaşacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop