mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rektör Kalan’dan 12 Mart Mesajı

Gündem 11.03.2022 - 12:25, Güncelleme: 11.03.2022 - 12:25
 

Rektör Kalan’dan 12 Mart Mesajı

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, millî mücadele ruhu, milletin vatan sevgisi ve istiklâl aşkının en veciz ifadesini İstiklâl Marşı’nın mısralarında bulduğunu söyledi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Rektör Kalan mesajında şu ifadelere yer verdi: “İstiklal Marşımız, bütün tersanelerin işgal edildiği, bütün orduların dağıtıldığı ve memleketin her köşesinin bilfiil işgal edildiği bir zamanda Türk milletinin şahlanışının ve memleketin tüm fertlerinin yekvücut bağımsızlık mücadelesinin destansı metnidir. Millî mücadele ruhu, milletimizin vatan sevgisi ve istiklal aşkı, en veciz ifadesini İstiklâl Marşımızın mısralarında bulmuştur. Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, azimle, inançla, büyük fedakârlıklarla yürütülen istiklal mücadelemizi, kaleme aldığı muhteşem mısralarla destanlaştırmış ve ebedileştirmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, Çanakkale ve İstiklâl Savaşımızın şehit ve gazileri ile bu vatan için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle, şükranla anıyorum. Aziz milletimizin ortak sesi ve vicdanını temsil eden İstiklâl Marşımızın kabulünün 101’inci yıl dönümünü en kalbî duygularımla kutluyorum.”
ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, millî mücadele ruhu, milletin vatan sevgisi ve istiklâl aşkının en veciz ifadesini İstiklâl Marşı’nın mısralarında bulduğunu söyledi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Rektör Kalan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İstiklal Marşımız, bütün tersanelerin işgal edildiği, bütün orduların dağıtıldığı ve memleketin her köşesinin bilfiil işgal edildiği bir zamanda Türk milletinin şahlanışının ve memleketin tüm fertlerinin yekvücut bağımsızlık mücadelesinin destansı metnidir. Millî mücadele ruhu, milletimizin vatan sevgisi ve istiklal aşkı, en veciz ifadesini İstiklâl Marşımızın mısralarında bulmuştur. Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, azimle, inançla, büyük fedakârlıklarla yürütülen istiklal mücadelemizi, kaleme aldığı muhteşem mısralarla destanlaştırmış ve ebedileştirmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, Çanakkale ve İstiklâl Savaşımızın şehit ve gazileri ile bu vatan için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle, şükranla anıyorum. Aziz milletimizin ortak sesi ve vicdanını temsil eden İstiklâl Marşımızın kabulünün 101’inci yıl dönümünü en kalbî duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop