mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rusya'dan THY'ye Rekor Charter İzni Geliyor

Turizm 13.05.2022 - 13:02, Güncelleme: 13.05.2022 - 13:03
 

Rusya'dan THY'ye Rekor Charter İzni Geliyor

Rusya, turistlerin talebini karşılamak için Türkiye’nin istediği rekor uçuş iznini vermeye hazırlanıyor.

Devlet Duması Turizm ve Turizm Altyapı Geliştirme Komitesi, Türk hava yolu şirketlerinin gerekli sayıda charter uçuşu yapabilmesi için hükümete başvurmaya karar verdi. Interfax-Turizm portalının edindiği başvuru yazısı, Rusya Federal Turizm Ajansı ile yapılan görüşmenin ardından ulaştırma bakanlığına yollandı. 349 uçuş izni verilecek Komite başkanı Sagandci Tarbayev, “Rus turistlerin Türkiye'ye uçma talebi karşılanamayınca Türk Hava Yolları bu sorunun çözümüne talip oldu. Bugüne kadar Federal Hava Taşımacılığı Ajansı THY’ye 108 uçuş için izin verdi ama bu izin verecek haftada 100 bin turist demek, yani yeterli değil. Türkler 349 uçuş izni istiyor” dedi. Rosturizm Başkanı Zarina Doguzova da, “Bizim pozisyonumuz net: Rusya Federasyonu'na karşı yaptırım uygulamayan, güvenliği sağlamaya ve turistlerimizi almaya hazır olan tüm dost ülkelerle her türlü fırsatı kullanmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Doguzova, bu nedenle THY tarafından talep edilen 349 uçuş izni başvurusunu desteklediklerini ve hükümetten onay istediklerini söyledi. (TurizmAjansı)
Rusya, turistlerin talebini karşılamak için Türkiye’nin istediği rekor uçuş iznini vermeye hazırlanıyor.

Devlet Duması Turizm ve Turizm Altyapı Geliştirme Komitesi, Türk hava yolu şirketlerinin gerekli sayıda charter uçuşu yapabilmesi için hükümete başvurmaya karar verdi.

Interfax-Turizm portalının edindiği başvuru yazısı, Rusya Federal Turizm Ajansı ile yapılan görüşmenin ardından ulaştırma bakanlığına yollandı.

349 uçuş izni verilecek

Komite başkanı Sagandci Tarbayev, “Rus turistlerin Türkiye'ye uçma talebi karşılanamayınca Türk Hava Yolları bu sorunun çözümüne talip oldu. Bugüne kadar Federal Hava Taşımacılığı Ajansı THY’ye 108 uçuş için izin verdi ama bu izin verecek haftada 100 bin turist demek, yani yeterli değil. Türkler 349 uçuş izni istiyor” dedi.

Rosturizm Başkanı Zarina Doguzova da, “Bizim pozisyonumuz net: Rusya Federasyonu'na karşı yaptırım uygulamayan, güvenliği sağlamaya ve turistlerimizi almaya hazır olan tüm dost ülkelerle her türlü fırsatı kullanmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Doguzova, bu nedenle THY tarafından talep edilen 349 uçuş izni başvurusunu desteklediklerini ve hükümetten onay istediklerini söyledi. (TurizmAjansı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop