mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rusya'dan Yabancı Yatırımcılara Oturma İzni Düzenlemesi!

Dünya 07.01.2023 - 13:14, Güncelleme: 07.01.2023 - 13:14
 

Rusya'dan Yabancı Yatırımcılara Oturma İzni Düzenlemesi!

Rusya’da yabancı yatırımcılara oturma izni (VNJ) verme kriterleri belli oldu.

Rusya’da yabancı yatırımcılara oturma izni (VNJ) verme kriterleri belli oldu. Başbakan Mihail Mişustin tarafından onaylanan taslağa göre, artık süresiz olan oturma iznini almak için yabancıların dört gereksinimden birini karşılamaları gerekecek. Bunlar arasında, Rusya’da son iki yıldır kayıtlı olan bir şirketin sahibi olmak da var. Rus basınına yansıyan haberlere göre dört kriter şöyle: 1. Son üç yılda, Rusya bölgelerindeki sosyal açıdan önemli projelere en az 15 milyon ruble yatırım yapılmış olması. 2. Veya Rusya'da kayıtlı, son iki yıldır iş yapan ve bir tüzel kişiliğe tek başına sahip olmak. (OOO ve AO dahil), 3. Veya ülkede son üç yıldır faaliyet gösteren bir Rus tüzel kişiliğine en az 30 milyon ruble yatırım yapmış omak. 4. Veya Rusya’da, toplam kadastro değeri Moskova'da en az 50 milyon ruble, Uzak Doğu'da en az 20 milyon ruble veya diğer bölgelerde en az 25 milyon ruble olan gayrimenkul satın almış olmak. (TurizmAjansı)
Rusya’da yabancı yatırımcılara oturma izni (VNJ) verme kriterleri belli oldu.

Rusya’da yabancı yatırımcılara oturma izni (VNJ) verme kriterleri belli oldu. Başbakan Mihail Mişustin tarafından onaylanan taslağa göre, artık süresiz olan oturma iznini almak için yabancıların dört gereksinimden birini karşılamaları gerekecek. Bunlar arasında, Rusya’da son iki yıldır kayıtlı olan bir şirketin sahibi olmak da var.

Rus basınına yansıyan haberlere göre dört kriter şöyle:

1. Son üç yılda, Rusya bölgelerindeki sosyal açıdan önemli projelere en az 15 milyon ruble yatırım yapılmış olması.

2. Veya Rusya'da kayıtlı, son iki yıldır iş yapan ve bir tüzel kişiliğe tek başına sahip olmak. (OOO ve AO dahil),

3. Veya ülkede son üç yıldır faaliyet gösteren bir Rus tüzel kişiliğine en az 30 milyon ruble yatırım yapmış omak.

4. Veya Rusya’da, toplam kadastro değeri Moskova'da en az 50 milyon ruble, Uzak Doğu'da en az 20 milyon ruble veya diğer bölgelerde en az 25 milyon ruble olan gayrimenkul satın almış olmak. (TurizmAjansı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop