mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2023 - 12:20, Güncelleme: 08.06.2023 - 12:16
 

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.Yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreninde anaokulu öğrencileri yıl boyunca hazırlandıkları birbirinden güzel gösterileri sergiledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Okul Müdürü Selin Ünlü “Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz okulumuzdan mezun oluyorlar. Okulumuzda birçok beceri kazandılar. Onları kendi çocukları gibi yetiştiren öğretmenlerimize ve bizlere en kıymetli varlıkları çocuklarını emanet eden tüm velilerimize, okulumuza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin, hayırsever işadamı Harun Şahin Kırbıyık’a, mezuniyet törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.2021 yılında hizmete açılarak eğitim vermeye başlayan Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu’ nun ikinci mezunlarını verdiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Celil Gökçen törende yaptığı konuşmada ” Mezuniyet sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Gösterilerin ardından cübbelerini giyen öğrenciler diplomalarını alarak kep fırlatma heyecanını yaşadılar. Mezuniyet töreni çiçek ve plaket takdiminin ardından sona erdi.
Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci
Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.
Yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreninde anaokulu öğrencileri yıl boyunca hazırlandıkları birbirinden güzel gösterileri sergiledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Okul Müdürü Selin Ünlü “Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz okulumuzdan mezun oluyorlar. Okulumuzda birçok beceri kazandılar. Onları kendi çocukları gibi yetiştiren öğretmenlerimize ve bizlere en kıymetli varlıkları çocuklarını emanet eden tüm velilerimize, okulumuza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin, hayırsever işadamı Harun Şahin Kırbıyık’a, mezuniyet törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
2021 yılında hizmete açılarak eğitim vermeye başlayan Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu’ nun ikinci mezunlarını verdiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Celil Gökçen törende yaptığı konuşmada ” Mezuniyet sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Gösterilerin ardından cübbelerini giyen öğrenciler diplomalarını alarak kep fırlatma heyecanını yaşadılar. Mezuniyet töreni çiçek ve plaket takdiminin ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop