mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Tasmasız Doberman Parkta Aileye Dehşeti Yaşattı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2023 - 13:36, Güncelleme: 06.07.2023 - 13:37
 

Tasmasız Doberman Parkta Aileye Dehşeti Yaşattı

Alanya'nın komşusu Manavgat ilçesinde eşi ve köpeğine doberman cinsi köpeğin saldırısını engellemek isteyen adam, aynı köpeğin saldırısı sonucu yaralandı. Hastanede tedavisi yapılan vatandaş, köpeğin parkta sürekli korku saçtığını, defalarca uyarmalarına rağmen uyarılanının hiç dikkate alınmadığını söyledi.

Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Meltem Bedir, labrador cinsi köpeğini tasmalı bir şekilde yanına alarak evinin önünde bulunan Harun Reşit Parkı’na gezdirmeye çıktı. Parka girdikleri sırada, parkta 13-14 yaşlarında olduğu iddia edilen kızın yanında bulunan tasmasız ve ağızlıksız doberman cinsi köpek, labrador cinsi köpeğe ve sahibine saldırdı. Bu sırada eviyle park arasındaki yolda bekleyen Meltem Bedir’in eşi Ceyhun Bedir eşini ve köpeğini korumak amacıyla araya girdi. Doberman cinsi köpek, labrador cinsi köpeği kulağı ve boynu başta olmak üzere birçok yerinden yaralarken, Ceyhun Bedir’i de kolundan ısırdı. Olayın ardından adrese polis ekipleri sevk edilirken, Ceyhun Bedir, kardeşinin aracıyla Manavgat Devlet Hastanesine, köpekleri ise bir başka araçla veterinere götürüldü. Olay yerine gelen polis ekibi, köpeği gezdiren genç kızı polis merkezine götürdü. Hastanede tedavisi yapıldı Kardeşi tarafından Manavgat Devlet Hastanesine götürülen Ceyhun Bedir, tedavisinin tamamlanmasının ardından Manavgat Devlet Hastanesinden ayrıldı. Köpek hakkında gerek sahibini gerekse yetkilileri defalarca uyardıklarını belirten Ceyhun Bedir, “Her zaman olduğu gibi eşin köpeğimizi alıp evimizin önünde bulunan parka gezdirmeye götürdü. Bu sırada, çocuk denilebilecek yaştaki kız çocuğunun yanında tasmasız ve ağızlıksız olarak bulunan doberman köpeğimize ve eşine saldırdı. Bende onlara bir şey olmaması için araya girdim. Köpeğimizi birçok yerinden beni de kolumdan ısırdı. Köpeğimiz veterinerde bende hastanede tedavi gördüm. Bu olayın yaşanmasına neden olanların gerekli cezayı almalarını istiyorum. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi. “Korku saçıyor” Olaya tanık olan bir vatandaş, doberman cinsi köpeğin parkta sürekli olarak tasmasız gezdirildiğini, bu durumdan sadece kendilerinin değil parka gelen herkesin rahatsız olduğunu belirterek, “Defalarca sahibi uyarılmasına, polise şikayet gitmesine rağmen bu olayın yaşanması beklendi. Köpek başıboş bir şekilde sahibinin elindeki köpeğe ve sahibine saldırdı. Eşi de onları korumak amacıyla araya girdi ve yaralandı. Hem köpek hem de sahibi yaralanmış durumda. Umarım bu konuda gereken yapılır” diye konuştu.
Alanya'nın komşusu Manavgat ilçesinde eşi ve köpeğine doberman cinsi köpeğin saldırısını engellemek isteyen adam, aynı köpeğin saldırısı sonucu yaralandı. Hastanede tedavisi yapılan vatandaş, köpeğin parkta sürekli korku saçtığını, defalarca uyarmalarına rağmen uyarılanının hiç dikkate alınmadığını söyledi.


Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Meltem Bedir, labrador cinsi köpeğini tasmalı bir şekilde yanına alarak evinin önünde bulunan Harun Reşit Parkı’na gezdirmeye çıktı. Parka girdikleri sırada, parkta 13-14 yaşlarında olduğu iddia edilen kızın yanında bulunan tasmasız ve ağızlıksız doberman cinsi köpek, labrador cinsi köpeğe ve sahibine saldırdı. Bu sırada eviyle park arasındaki yolda bekleyen Meltem Bedir’in eşi Ceyhun Bedir eşini ve köpeğini korumak amacıyla araya girdi. Doberman cinsi köpek, labrador cinsi köpeği kulağı ve boynu başta olmak üzere birçok yerinden yaralarken, Ceyhun Bedir’i de kolundan ısırdı.
Olayın ardından adrese polis ekipleri sevk edilirken, Ceyhun Bedir, kardeşinin aracıyla Manavgat Devlet Hastanesine, köpekleri ise bir başka araçla veterinere götürüldü. Olay yerine gelen polis ekibi, köpeği gezdiren genç kızı polis merkezine götürdü.

Hastanede tedavisi yapıldı
Kardeşi tarafından Manavgat Devlet Hastanesine götürülen Ceyhun Bedir, tedavisinin tamamlanmasının ardından Manavgat Devlet Hastanesinden ayrıldı. Köpek hakkında gerek sahibini gerekse yetkilileri defalarca uyardıklarını belirten Ceyhun Bedir, “Her zaman olduğu gibi eşin köpeğimizi alıp evimizin önünde bulunan parka gezdirmeye götürdü. Bu sırada, çocuk denilebilecek yaştaki kız çocuğunun yanında tasmasız ve ağızlıksız olarak bulunan doberman köpeğimize ve eşine saldırdı. Bende onlara bir şey olmaması için araya girdim. Köpeğimizi birçok yerinden beni de kolumdan ısırdı. Köpeğimiz veterinerde bende hastanede tedavi gördüm. Bu olayın yaşanmasına neden olanların gerekli cezayı almalarını istiyorum. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

“Korku saçıyor”
Olaya tanık olan bir vatandaş, doberman cinsi köpeğin parkta sürekli olarak tasmasız gezdirildiğini, bu durumdan sadece kendilerinin değil parka gelen herkesin rahatsız olduğunu belirterek, “Defalarca sahibi uyarılmasına, polise şikayet gitmesine rağmen bu olayın yaşanması beklendi. Köpek başıboş bir şekilde sahibinin elindeki köpeğe ve sahibine saldırdı. Eşi de onları korumak amacıyla araya girdi ve yaralandı. Hem köpek hem de sahibi yaralanmış durumda. Umarım bu konuda gereken yapılır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop