mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkdoğan'dan Ela Bebek'e Büyük Destek

Gündem 19.02.2022 - 15:26, Güncelleme: 19.02.2022 - 15:26
 

Türkdoğan'dan Ela Bebek'e Büyük Destek

Alanya'da SMA Tip 1 hastası olduğu teşhisi konulan 6 aylık Ela bebek için dün MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan öncülüğünde sosyal medya üzerinden canlı yayında yardım kampanyası düzenlendi.

Alanya'da yaşayan Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin ikinci çocuğu olan 6 aylık Ela bebek için geçtiğimiz hafta SMA Tip 1 tanısı konmuştu. Yaklaşık 2 ay önce bebeklerinin ayaklarında hareketsizlik olduğunu fark eden anne ve baba ilk olarak Alanya’daki hastanelere gitmiş buradan da Antalya’ya sevk edilmişti. Ela bebeğin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan testler sonucunda SMA Tip 1 hastası olduğu belirlendi.  Kızlarının SMA hastası olduğunu öğrendiklerinde büyük üzüntü yaşadıklarını belirten baba Hayrullah Ünal, ‘’Bu hastalığın tedavisi şu anda ancak Amerika’da yapılabiliyormuş. Biz aile olarak çok üzgünüz. Evladımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Öncelikle Alanya ve tüm Türkiye’nin duasını bekliyoruz’’ dedi. Ela bebeğin hastalığını öğrendiğinde büyük şok yaşadığını belirten anne Nuray Ünal, bütün annelerin desteğini bekliyorum dedi.  Amerika'da tedavi görmesi için Alanya'da büyük bir yardım seferberliği başlatıldı. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ela Bebek için dün sosyal medya üzerinden Ela Bebeğin annesi Nuray Ünal ile birlikte @senileyizela İnstagram hesabı üzerinden katıldıkları canlı yayında ki yardım kampanyasına , Alanyalı vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Canlı yayında düzelenen yardım kampanyasına da Ela Bebek için açılan banka hesaplarına destek yağdı. İlçe Başkanı Türkdoğan, 'Ela Bebeğimizin sağlığına kavuşması için yurt dışında gereken tedaviyi görmesi adına başlatılan yardım kampanyasına tüm vatandaşlarımızı katkı sağlamaya davet ediyorum.' dedi. 
Alanya'da SMA Tip 1 hastası olduğu teşhisi konulan 6 aylık Ela bebek için dün MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan öncülüğünde sosyal medya üzerinden canlı yayında yardım kampanyası düzenlendi.

Alanya'da yaşayan Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin ikinci çocuğu olan 6 aylık Ela bebek için geçtiğimiz hafta SMA Tip 1 tanısı konmuştu. Yaklaşık 2 ay önce bebeklerinin ayaklarında hareketsizlik olduğunu fark eden anne ve baba ilk olarak Alanya’daki hastanelere gitmiş buradan da Antalya’ya sevk edilmişti. Ela bebeğin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan testler sonucunda SMA Tip 1 hastası olduğu belirlendi. 

Kızlarının SMA hastası olduğunu öğrendiklerinde büyük üzüntü yaşadıklarını belirten baba Hayrullah Ünal, ‘’Bu hastalığın tedavisi şu anda ancak Amerika’da yapılabiliyormuş. Biz aile olarak çok üzgünüz. Evladımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Öncelikle Alanya ve tüm Türkiye’nin duasını bekliyoruz’’ dedi. Ela bebeğin hastalığını öğrendiğinde büyük şok yaşadığını belirten anne Nuray Ünal, bütün annelerin desteğini bekliyorum dedi. 

Amerika'da tedavi görmesi için Alanya'da büyük bir yardım seferberliği başlatıldı.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ela Bebek için dün sosyal medya üzerinden Ela Bebeğin annesi Nuray Ünal ile birlikte @senileyizela İnstagram hesabı üzerinden katıldıkları canlı yayında ki yardım kampanyasına , Alanyalı vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Canlı yayında düzelenen yardım kampanyasına da Ela Bebek için açılan banka hesaplarına destek yağdı. İlçe Başkanı Türkdoğan, 'Ela Bebeğimizin sağlığına kavuşması için yurt dışında gereken tedaviyi görmesi adına başlatılan yardım kampanyasına tüm vatandaşlarımızı katkı sağlamaya davet ediyorum.' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop