mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Twitter, Blue Abonesi Olmayanlara İletim Sınırı Getiriyor!

Bilim-Teknoloji 15.06.2023 - 09:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 09:43
 

Twitter, Blue Abonesi Olmayanlara İletim Sınırı Getiriyor!

Sosyal medya devi Twitter, platformdaki kullanıcı tecrübesini uygunlaştırmak ve gelirlerini artırmak gayesiyle yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Son bilgilere nazaran, Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılara iletileşme kısıtlaması getirileceği ortaya çıktı. Bu adım, platformda daha fazla kullanıcıyı abonelik hizmetine çekmeyi hedeflerken, kimi kullanıcılar ortasında ise tartışmalara neden oldu.

Twitter Blue, kullanıcılara ek özellikler sunan ve aylık bir abonelik fiyatı gerektiren bir hizmet olarak biliniyor. Bu hizmete abone olan kullanıcılar reklamlardan kaçınma, doğrulama rozeti alma ve yorumlarda öne çıkma üzere ek avantajlara sahip oluyorlar. Yeni gelen haberler ise Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcıların artık iletileşme konusunda kısıtlamalara tabi tutulacağını bizlere söylüyor. Twitter, Blue abonesi olmayanlara iletileşme sonu getiriyor! Bu yeni düzenlemeye nazaran, Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılar günlük ileti gönderim limitini aştığında, sonraki güne kadar ileti atamayacaklar. Bu adım, bilhassa platformu ağır bir formda kullanan yahut büyük takipçi kitlesine sahip olan kullanıcıları etkileyecek üzere görünüyor. Kısıtlamanın, Twitter Blue aboneliğine teşvik etmek ve bu hizmetin daha fazla gelir sağlamasını sağlamak emeliyle getirildiği belirtiliyor. Twitter sözcüleri, bu yeni düzenlemenin kullanıcıların platformu daha verimli bir formda kullanmasını amaçladığını ve daha güzel bir kullanıcı tecrübesi sağlamak için yapıldığını belirtti. Ayrıyeten iletileşme kısıtlamasının, Twitter Blue aboneliğinin yanı sıra Twitter’ın fiyatsız sürümünü kullanan kullanıcılara da avantajlar sağlayan öteki özelliklerle birlikte sunulabileceği de lisana getirildi.
Sosyal medya devi Twitter, platformdaki kullanıcı tecrübesini uygunlaştırmak ve gelirlerini artırmak gayesiyle yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Son bilgilere nazaran, Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılara iletileşme kısıtlaması getirileceği ortaya çıktı. Bu adım, platformda daha fazla kullanıcıyı abonelik hizmetine çekmeyi hedeflerken, kimi kullanıcılar ortasında ise tartışmalara neden oldu.

Twitter Blue, kullanıcılara ek özellikler sunan ve aylık bir abonelik fiyatı gerektiren bir hizmet olarak biliniyor. Bu hizmete abone olan kullanıcılar reklamlardan kaçınma, doğrulama rozeti alma ve yorumlarda öne çıkma üzere ek avantajlara sahip oluyorlar. Yeni gelen haberler ise Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcıların artık iletileşme konusunda kısıtlamalara tabi tutulacağını bizlere söylüyor.

Twitter, Blue abonesi olmayanlara iletileşme sonu getiriyor!

Bu yeni düzenlemeye nazaran, Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılar günlük ileti gönderim limitini aştığında, sonraki güne kadar ileti atamayacaklar. Bu adım, bilhassa platformu ağır bir formda kullanan yahut büyük takipçi kitlesine sahip olan kullanıcıları etkileyecek üzere görünüyor. Kısıtlamanın, Twitter Blue aboneliğine teşvik etmek ve bu hizmetin daha fazla gelir sağlamasını sağlamak emeliyle getirildiği belirtiliyor.

Twitter sözcüleri, bu yeni düzenlemenin kullanıcıların platformu daha verimli bir formda kullanmasını amaçladığını ve daha güzel bir kullanıcı tecrübesi sağlamak için yapıldığını belirtti. Ayrıyeten iletileşme kısıtlamasının, Twitter Blue aboneliğinin yanı sıra Twitter’ın fiyatsız sürümünü kullanan kullanıcılara da avantajlar sağlayan öteki özelliklerle birlikte sunulabileceği de lisana getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop