mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yıldız Holding şirketlerinin fuardaki stantlarına yoğun ilgi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 13:59, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:00
 

Yıldız Holding şirketlerinin fuardaki stantlarına yoğun ilgi

Yıldız Holding şirketlerinin fuardaki stantlarına yoğun ilgi

Antalya 30. FoodProduct-Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda, Yıldız Holding şirketlerinin açtıkları stantlara ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu.Yıldız Holding şirketlerinden Bizim Toptan, g2m ve Kerevitaş, 6-9 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve EDT sektörünün en önemli fuarlarından biri olan 30. FoodProduct - Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda stantları ve etkinlikleriyle yer alıyor.Katılımın oldukça yoğun olduğu fuar alanında holdinge bağlı şirketlerin stantlarına da ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı stantlara, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, ilgili şirketlerin genel müdür ve yetkilileri de ziyaret gerçekleştirdi.
Yıldız Holding şirketlerinin fuardaki stantlarına yoğun ilgi
Antalya 30. FoodProduct-Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda, Yıldız Holding şirketlerinin açtıkları stantlara ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu.
Yıldız Holding şirketlerinden Bizim Toptan, g2m ve Kerevitaş, 6-9 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve EDT sektörünün en önemli fuarlarından biri olan 30. FoodProduct - Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda stantları ve etkinlikleriyle yer alıyor.
Katılımın oldukça yoğun olduğu fuar alanında holdinge bağlı şirketlerin stantlarına da ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı stantlara, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, ilgili şirketlerin genel müdür ve yetkilileri de ziyaret gerçekleştirdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop