mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yücel Ailesinin Mutlu Günü

Yaşam 16.10.2021 - 21:56, Güncelleme: 16.10.2021 - 22:06
 

Yücel Ailesinin Mutlu Günü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in kardeşi Banana Beach Hotel'de gerçekleştirilen düğünde Rıdvan Yücel dünya evine girdi.

Rıdvan Yücel, geçtiğimiz yılın şubat ayında nişanlandığı merhum Mustafa Öztürk ve Neziha Öztürk'ün kızları Pınar Öztürk  ile evlendi. Çok sayıda şehir içi ve dışından tanınmış simanın katıldığı düğüne, çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı. Genç çiftin nikahlarını iseAlanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel kıydı.Nikâh şahitliklerini de eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Antalya eski Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız ile MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun birlikte yaptılar.    Düğünde Türkiye'nin tanınmış sanatçılarından Altay'da sahne alarak davetlilere müzik şöleni yaşattı. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in kardeşi Banana Beach Hotel'de gerçekleştirilen düğünde Rıdvan Yücel dünya evine girdi.

Rıdvan Yücel, geçtiğimiz yılın şubat ayında nişanlandığı merhum Mustafa Öztürk ve Neziha Öztürk'ün kızları Pınar Öztürk  ile evlendi.

Çok sayıda şehir içi ve dışından tanınmış simanın katıldığı düğüne, çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı. Genç çiftin nikahlarını iseAlanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel kıydı.Nikâh şahitliklerini de eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Antalya eski Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız ile MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun birlikte yaptılar. 

 

Düğünde Türkiye'nin tanınmış sanatçılarından Altay'da sahne alarak davetlilere müzik şöleni yaşattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop