mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

‘200-300 ceset toplandı’ iddialarına Valilik’ten açıklama

Gündem 14.08.2021 - 12:21, Güncelleme: 14.08.2021 - 12:21
 

‘200-300 ceset toplandı’ iddialarına Valilik’ten açıklama

Kastamonu Valiliği, sel felaketinin yaşandığı bölgede, ‘250- 300 ceset toplandığı ve kimliklerinin tespit edilemediği’ yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kastamonu Valiliği konuya ilişkin açıklamada bulundu. Valilik’ten yapılan açıklama şöyle: “Maalesef bugün bazı şahıslarca, 250- 300 ceset toplandığı ve kimliklerinin tespit edilemediği şeklinde, gerçek dışı açıklamalarda bulunulmuştur. İlimizde şu ana kadar hayatını kaybeden 32 vatandaşımız bulunmaktadır. Sel felaketi ile mücadelemizi zaafa uğratmaya dönük, bu açıklamayı kınıyoruz.”
Kastamonu Valiliği, sel felaketinin yaşandığı bölgede, ‘250- 300 ceset toplandığı ve kimliklerinin tespit edilemediği’ yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kastamonu Valiliği konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Valilik’ten yapılan açıklama şöyle:

“Maalesef bugün bazı şahıslarca, 250- 300 ceset toplandığı ve kimliklerinin tespit edilemediği şeklinde, gerçek dışı açıklamalarda bulunulmuştur. İlimizde şu ana kadar hayatını kaybeden 32 vatandaşımız bulunmaktadır. Sel felaketi ile mücadelemizi zaafa uğratmaya dönük, bu açıklamayı kınıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop