mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

8 Günde 43 Kişi Boğuldu

Asayiş 26.07.2021 - 19:50, Güncelleme: 26.07.2021 - 19:50
 

8 Günde 43 Kişi Boğuldu

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelide suda boğulma vakalarına dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün suda boğulma vakaları üzerine uyarı niteliğinde ki açıklamasında;  LÜTFEN DİKKAT!... Serinlemek isterken canınızdan olmayın. Türkiye'de son 8 günde 43 kişi suda boğuldu Her yıl serinlemek amacıyla girdiği sularda yaklaşık 700 kişinin hayatını kaybettiğini biliyor muydunuz? Bilmediğiniz yerlerde denize tek başınıza girmeyin. Derinliği bilinmeyen, dibi görünmeyen suya balıklama atlanmayın. Suda tehlikeli hareketler yapmaktan ve uzaklara açılmaktan kaçının. Alkollü olarak veya yemek yedikten hemen sonra havuza ve denize girmeyin. Çocuğunuz yüzme dahi bilse, simit ve kolluğu da olsa suda yalnız bırakmayın. Tek başınıza yüzerken sürat motorlarına dikkat edin. Şaka amaçlı da olsa yüzme bilen kişileri dahi suya itmeyin. Sulama kanallarında, barajlarda veya göletlerde yüzmeyin. Boğulmak üzere olan ve çırpınan birini gördüğünüzde bu konuda tecrübeniz yoksa kişiyi kurtarmak için gitmeyiniz. Çünkü boğulmak üzere olan kazazede, can havliyle kurtarmaya çalışan kişiye tutunmaya çalışabilir ve boğulmasına sebep olabilir.  
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelide suda boğulma vakalarına dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün suda boğulma vakaları üzerine uyarı niteliğinde ki açıklamasında; 

LÜTFEN DİKKAT!...

Serinlemek isterken canınızdan olmayın. Türkiye'de son 8 günde
43 kişi suda boğuldu
Her yıl serinlemek amacıyla girdiği sularda yaklaşık 700 kişinin hayatını kaybettiğini biliyor muydunuz?

Bilmediğiniz yerlerde denize tek başınıza girmeyin.

Derinliği bilinmeyen, dibi görünmeyen suya balıklama atlanmayın.
Suda tehlikeli hareketler yapmaktan ve uzaklara açılmaktan kaçının.
Alkollü olarak veya yemek yedikten hemen sonra havuza ve denize girmeyin.
Çocuğunuz yüzme dahi bilse, simit ve kolluğu da olsa suda yalnız bırakmayın.
Tek başınıza yüzerken sürat motorlarına dikkat edin.
Şaka amaçlı da olsa yüzme bilen kişileri dahi suya itmeyin.
Sulama kanallarında, barajlarda veya göletlerde yüzmeyin.
Boğulmak üzere olan ve çırpınan birini gördüğünüzde bu konuda tecrübeniz yoksa kişiyi kurtarmak için gitmeyiniz. Çünkü boğulmak üzere olan kazazede, can havliyle kurtarmaya çalışan kişiye tutunmaya çalışabilir ve boğulmasına sebep olabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop