mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Aday Tanıtımı İçin Alanya’dan Otobüsler Kaldırılacak

Gündem 08.02.2024 - 15:49, Güncelleme: 08.02.2024 - 15:49
 

Aday Tanıtımı İçin Alanya’dan Otobüsler Kaldırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile yarın Cumhur İttifakı adayları Antalya’da tanıtılacak. Alanya’dan Başkan Yücel’in de katılacağı toplantı için Alanya’da 11 noktadan otobüs kaldırılacak.

AK Parti, Antalya’da Cuma günü Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday olacak bütün isimleri kamuoyuna duyuracak. Adaylar, Antalya’da Cuma günü gerçekleştirilecek törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı, 9 Şubat Cuma günü saat 15.00’da EXPO Kongre Salonu’nda gerçekleştirilecek.  Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, partililer ile birlikte katılacak.  AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı aday tanıtım toplantısına katılmak isteyenler için 11 farklı noktadan otobüs kaldıracağını duyurdu.  9 Şubat Cuma günü otobüs hareket noktaları ve saatleri şöyle:  Demirtaş Düğün Salonu önü / 10.00 Kargıcak kavşağı / 10.15 Mahmutlar Belediye önü / 10.30 Kestel Merkez Camii önü / 10.45 AK Parti İlçe Teşkilatı önü / 11.00 Konaklı Saat Kulesi önü / 11.15 Payallar Ek Hizmet Binası önü / 11.30 Türkler Belediyesi önü / 11.45 Avsallar Saat Kulesi / 12.00 İncekum Petrol önü / 12.15 Okurcalar Azak Rest. önü / 12.30
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile yarın Cumhur İttifakı adayları Antalya’da tanıtılacak. Alanya’dan Başkan Yücel’in de katılacağı toplantı için Alanya’da 11 noktadan otobüs kaldırılacak.

AK Parti, Antalya’da Cuma günü Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday olacak bütün isimleri kamuoyuna duyuracak. Adaylar, Antalya’da Cuma günü gerçekleştirilecek törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı, 9 Şubat Cuma günü saat 15.00’da EXPO Kongre Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, partililer ile birlikte katılacak. 
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı aday tanıtım toplantısına katılmak isteyenler için 11 farklı noktadan otobüs kaldıracağını duyurdu. 
9 Şubat Cuma günü otobüs hareket noktaları ve saatleri şöyle: 
Demirtaş Düğün Salonu önü / 10.00
Kargıcak kavşağı / 10.15
Mahmutlar Belediye önü / 10.30
Kestel Merkez Camii önü / 10.45
AK Parti İlçe Teşkilatı önü / 11.00
Konaklı Saat Kulesi önü / 11.15
Payallar Ek Hizmet Binası önü / 11.30
Türkler Belediyesi önü / 11.45
Avsallar Saat Kulesi / 12.00
İncekum Petrol önü / 12.15
Okurcalar Azak Rest. önü / 12.30

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop