mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Adnan Menderes Yüzme Havuzuna yoğun ilgi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2023 - 12:20, Güncelleme: 08.06.2023 - 11:25
 

Adnan Menderes Yüzme Havuzuna yoğun ilgi

Adnan Menderes Yüzme Havuzuna yoğun ilgi

Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzuna artan ilgi nedeniyle bu yıl 10 bin üye başvurusu bekleniyor.Depremzedeler için sosyal yardım merkezine dönüştürülünce yaklaşık 2 ay boyunca hizmetine ara veren Kepez Belediyesi Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, kapılarını tekrar açınca yoğun ilgi gördü. Haziran ayında büyük ilgiyle kapılarını açan tesis, en sıcak Temmuz ve Ağustos ayında ise üye sayısının daha da artması bekleniyor. Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzuna üye olmak isteyenlerden havuz kullanabilir ibareli doktor raporu ile kayıt için başvuru şartı isteniyor. 2022 yılında bin 317 yetişkin erkek, bin 852 yetişkin kadın, 3 bin 60 erkek çocuk, 2 bin 748 kız çocuğu olmak üzere toplam 8 bin 977 kişi havuz hizmeti aldı. Yeteneği fark edilen çocukların Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün su topu ve yüzme takımlarına yönlendirildiği havuz, aynı zamanda lisanslı sporculara antrenman imkanı da sağlıyor.
Adnan Menderes Yüzme Havuzuna yoğun ilgi
Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzuna artan ilgi nedeniyle bu yıl 10 bin üye başvurusu bekleniyor.
Depremzedeler için sosyal yardım merkezine dönüştürülünce yaklaşık 2 ay boyunca hizmetine ara veren Kepez Belediyesi Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, kapılarını tekrar açınca yoğun ilgi gördü. Haziran ayında büyük ilgiyle kapılarını açan tesis, en sıcak Temmuz ve Ağustos ayında ise üye sayısının daha da artması bekleniyor. Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzuna üye olmak isteyenlerden havuz kullanabilir ibareli doktor raporu ile kayıt için başvuru şartı isteniyor. 2022 yılında bin 317 yetişkin erkek, bin 852 yetişkin kadın, 3 bin 60 erkek çocuk, 2 bin 748 kız çocuğu olmak üzere toplam 8 bin 977 kişi havuz hizmeti aldı. Yeteneği fark edilen çocukların Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün su topu ve yüzme takımlarına yönlendirildiği havuz, aynı zamanda lisanslı sporculara antrenman imkanı da sağlıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop