mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ahmet Bebek’ten Güzel Haber

Gündem 21.07.2021 - 23:11, Güncelleme: 21.07.2021 - 23:11
 

Ahmet Bebek’ten Güzel Haber

Tedavisi için Amerika’nın Boston şehrine giden SMA hastası Ahmet Çaltı Bebekten güzel haberler gelmeye başladı.

Alanya’da yaşayan ve SMA Tip-2 tanısı konulan Ahmet Çaltı Bebeğin tedavisi için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Eşi Yıldız Yücel ve gönüllü annelerin öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında gereken paranın toplanması sonucu Amerika’ya giden Ahmet Bebek’ten güzel haberler gelmeye devam ediyor. Behopeforahmet hesabından yapılan paylaşımla Alanya’yı sevindiren haber verildi. Ahmet Bebeğin tedavisinde kullanılacak olan Zolgensma ilacı dün geldi. Ahmet Bebeğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Sevgili ailemiz Bayram şekeri tadında bir haberimiz var. Bugün bizim çifte bayramımız oldu, sizlerin desteği ile kavuştuğumuz zolgensma ilacımızı bugün aldık. Ahmet’ime şifa olsun inşallah. Sarı kuzumun üzerinden elini çekmeyen onu savaşında yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. Mücadelesi devam eden tüm yavrularımızda inşallah en kısa zamanda ilacına kavuşurlar. Şimdi sıra Ahmet’te gücünü gösterip ayağa kalkacak inşallah. Devam eden tedavi sürecimizde Ahmet’ten dualarınız eksik etmeyin. En büyük dileğimiz Sağlıklı bir şekilde vatanımıza dönmek.”
Tedavisi için Amerika’nın Boston şehrine giden SMA hastası Ahmet Çaltı Bebekten güzel haberler gelmeye başladı.

Alanya’da yaşayan ve SMA Tip-2 tanısı konulan Ahmet Çaltı Bebeğin tedavisi için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Eşi Yıldız Yücel ve gönüllü annelerin öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında gereken paranın toplanması sonucu Amerika’ya giden Ahmet Bebek’ten güzel haberler gelmeye devam ediyor. Behopeforahmet hesabından yapılan paylaşımla Alanya’yı sevindiren haber verildi. Ahmet Bebeğin tedavisinde kullanılacak olan Zolgensma ilacı dün geldi.

Ahmet Bebeğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

“Sevgili ailemiz Bayram şekeri tadında bir haberimiz var.

Bugün bizim çifte bayramımız oldu, sizlerin desteği ile kavuştuğumuz zolgensma ilacımızı bugün aldık. Ahmet’ime şifa olsun inşallah.

Sarı kuzumun üzerinden elini çekmeyen onu savaşında yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler.

Mücadelesi devam eden tüm yavrularımızda inşallah en kısa zamanda ilacına kavuşurlar.

Şimdi sıra Ahmet’te gücünü gösterip ayağa kalkacak inşallah. Devam eden tedavi sürecimizde Ahmet’ten dualarınız eksik etmeyin. En büyük dileğimiz Sağlıklı bir şekilde vatanımıza dönmek.”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop