mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Akdeniz’de Bahar ve Kış Birarada

Gündem 16.01.2023 - 08:13, Güncelleme: 16.01.2023 - 08:13
 

Akdeniz’de Bahar ve Kış Birarada

Turizm kenti Antalya’da yağmurlu havanın yerini güneşe bırakmasının ardından vatandaşlar Konyaaltı sahilinde denize girdi. Bazı vatandaşlar ise karla kaplanan Saklıkent’e giderek beyaz örtünün keyfini çıkardı.

Turizm kenti Antalya’da hafta içerisinde etkili olan sağanak yağmurun ardından bugün parçalı bulutlu bir hava hakim oldu. Güneşi gören vatandaşların uğrak noktası ise her zaman olduğu gibi Konyaaltı sahili oldu. Sahile gelen vatandaşlardan birçoğu dinlenmeyi tercih ederken, bazı vatandaşlar da denize girdi. Diğer taraftan sahilde güneşli hava etkili olurken, kış turizminin gözde mekanlarından Saklıkent’e giden vatandaşlar da beyaz örtünün keyfini surdu. "Burada denize girerken hemen aracı binerek Saklıkent’te kayak yapabiliyoruz" Sahile arkadaşı ile gelen Fatih Dolu, “Antalya’da bugün mükemmel bir hava var. Günlerdir yağmur yağıyordu, denize gitme şansını yakalayamadık. Burada denize girerken hemen aracı binerek Saklıkent’te kayak yapabiliyoruz. Antalya’nın en sevdiğim özelliklerinden bir tanesi de budur” dedi.
Turizm kenti Antalya’da yağmurlu havanın yerini güneşe bırakmasının ardından vatandaşlar Konyaaltı sahilinde denize girdi. Bazı vatandaşlar ise karla kaplanan Saklıkent’e giderek beyaz örtünün keyfini çıkardı.

Turizm kenti Antalya’da hafta içerisinde etkili olan sağanak yağmurun ardından bugün parçalı bulutlu bir hava hakim oldu. Güneşi gören vatandaşların uğrak noktası ise her zaman olduğu gibi Konyaaltı sahili oldu. Sahile gelen vatandaşlardan birçoğu dinlenmeyi tercih ederken, bazı vatandaşlar da denize girdi. Diğer taraftan sahilde güneşli hava etkili olurken, kış turizminin gözde mekanlarından Saklıkent’e giden vatandaşlar da beyaz örtünün keyfini surdu.

"Burada denize girerken hemen aracı binerek Saklıkent’te kayak yapabiliyoruz"
Sahile arkadaşı ile gelen Fatih Dolu, “Antalya’da bugün mükemmel bir hava var. Günlerdir yağmur yağıyordu, denize gitme şansını yakalayamadık. Burada denize girerken hemen aracı binerek Saklıkent’te kayak yapabiliyoruz. Antalya’nın en sevdiğim özelliklerinden bir tanesi de budur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop