mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Çıplaklı’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Gündem 13.06.2023 - 20:23, Güncelleme: 13.06.2023 - 20:23
 

Alanya Çıplaklı’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İlçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarını hızlandıran Alanya Belediyesi, yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına Çıplaklı Mahallesi’nde devam ediyor.

Merkez ve kırsalda pek çok mahallede çalışma yürüten Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana yol ve bağlantı yollarında da asfalt çalışmalarına devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakları ivedilikle asfaltla buluşturan Alanya Belediyesi ekipler, vatandaşların trafikte sorun yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında; Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinden sonra Çıplaklı Mahallesi’nin en önemli ve trafik yoğunluğu açısından en yoğun caddesi olan Kazım Karabekir Caddesi’nde asfalt çalışması başlatıldı. Bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda yapılan planlama ile caddede başlatılan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ve Çıplaklı Mahallesi’nin en önemli yollarından birisi daha asfaltla buluşmuş olacak. BAŞKAN YÜCEL; “ÇALIŞMALARI ÇOK KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ” Çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İhtiyaçlar doğrultusunda şehrimizin dört bir yanında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Özellikle alt ve üstyapısı tamamlanan yolları hızlı bir çalışma ile asfaltla buluşturuyoruz. Çıplaklı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde başladığımız çalışmaları da çok kısa süre içerisinde tamamlayacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
İlçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarını hızlandıran Alanya Belediyesi, yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına Çıplaklı Mahallesi’nde devam ediyor.

Merkez ve kırsalda pek çok mahallede çalışma yürüten Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana yol ve bağlantı yollarında da asfalt çalışmalarına devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakları ivedilikle asfaltla buluşturan Alanya Belediyesi ekipler, vatandaşların trafikte sorun yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında; Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinden sonra Çıplaklı Mahallesi’nin en önemli ve trafik yoğunluğu açısından en yoğun caddesi olan Kazım Karabekir Caddesi’nde asfalt çalışması başlatıldı. Bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda yapılan planlama ile caddede başlatılan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ve Çıplaklı Mahallesi’nin en önemli yollarından birisi daha asfaltla buluşmuş olacak.

BAŞKAN YÜCEL; “ÇALIŞMALARI ÇOK KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İhtiyaçlar doğrultusunda şehrimizin dört bir yanında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Özellikle alt ve üstyapısı tamamlanan yolları hızlı bir çalışma ile asfaltla buluşturuyoruz. Çıplaklı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde başladığımız çalışmaları da çok kısa süre içerisinde tamamlayacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop