mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Gündem 01.03.2022 - 14:36, Güncelleme: 01.03.2022 - 14:36
 

Alanya İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Akseki, İbradı ve Gündoğmuş çevrelerine Perşembe öğle saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Valilikten yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: “Genellikle sağanak, kıyı kesimlerde zaman zaman gök gürültülü sağanak, rakımı 1100-1300 metre üzeri olan yerlerde yoğun kar (20 cm. üzeri) şeklinde görülecek yağışların iç kesimlerde çok kuvvetli (51-75 kg/m2). Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş ve Akseki çevrelerinde zaman zaman şiddetli (51-100 kg/m2, toplamda metrekareye 100 kg’dan fazla) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yüksek kesimlerde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi ve buzlanma, ulaşımda aksamalar (Karayolları ve geçitlerde ulaşımın sağlanamaması vb.), yağış anında görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Akseki, İbradı ve Gündoğmuş çevrelerine Perşembe öğle saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Valilikten yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

“Genellikle sağanak, kıyı kesimlerde zaman zaman gök gürültülü sağanak, rakımı 1100-1300 metre üzeri olan yerlerde yoğun kar (20 cm. üzeri) şeklinde görülecek yağışların iç kesimlerde çok kuvvetli (51-75 kg/m2). Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş ve Akseki çevrelerinde zaman zaman şiddetli (51-100 kg/m2, toplamda metrekareye 100 kg’dan fazla) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yüksek kesimlerde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi ve buzlanma, ulaşımda aksamalar (Karayolları ve geçitlerde ulaşımın sağlanamaması vb.), yağış anında görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop