mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Merkez’de Asfalt Çalışmaları Hacet’ten Başladı

Gündem 16.01.2023 - 08:29, Güncelleme: 16.01.2023 - 08:29
 

Alanya Merkez’de Asfalt Çalışmaları Hacet’ten Başladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2023 yatırım programında yer alan altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarının startına Hacet Mahallesi Dere Sokak’tan verdi. Önümüzdeki günlerde şehrin farklı mahallelerinde yaklaşık 7 caddede altyapı ve asfalt yenileme çalışması yapılacak.

Alanya Belediyesinin 2023 yılı yatırım programında yer alan asfalt yenileme çalışmalarına Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta başlandı. Fen İşler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda öncelikle eski asfalt, kırım makineleri ile geri dönüştürülüyor. Caddedeki altyapı da kontrol edilerek gerekli kısımlar değiştiriliyor. ULAŞIM KONFORU ARTIYOR Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Şehrin farklı mahallelerinde yaklaşık 7 caddede ve Sokak’ta eski asfalttın iş makineleri ile geri dönüştürülerek yeni asfalt serimi yapılacağını söyledi. Başkan Yücel, “Yenilenen asfaltlarımızla şehrimizin hem ulaşım konforunu artıracağız hem de modern bir üstyapıya kavuşturmuş olacağız. Şu an Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta asfalt yenileme çalışmalarına başladık. Ardından Gümrükçüler Sokak yenilenerek modern bir görünüme kavuşacak. Sırasıyla Kadıpaşa, Güllerpınarı, Hacet Mahallelerimizde eski asfaltı yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2023 yatırım programında yer alan altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarının startına Hacet Mahallesi Dere Sokak’tan verdi. Önümüzdeki günlerde şehrin farklı mahallelerinde yaklaşık 7 caddede altyapı ve asfalt yenileme çalışması yapılacak.

Alanya Belediyesinin 2023 yılı yatırım programında yer alan asfalt yenileme çalışmalarına Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta başlandı. Fen İşler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda öncelikle eski asfalt, kırım makineleri ile geri dönüştürülüyor. Caddedeki altyapı da kontrol edilerek gerekli kısımlar değiştiriliyor.

ULAŞIM KONFORU ARTIYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Şehrin farklı mahallelerinde yaklaşık 7 caddede ve Sokak’ta eski asfalttın iş makineleri ile geri dönüştürülerek yeni asfalt serimi yapılacağını söyledi. Başkan Yücel, “Yenilenen asfaltlarımızla şehrimizin hem ulaşım konforunu artıracağız hem de modern bir üstyapıya kavuşturmuş olacağız. Şu an Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta asfalt yenileme çalışmalarına başladık. Ardından Gümrükçüler Sokak yenilenerek modern bir görünüme kavuşacak. Sırasıyla Kadıpaşa, Güllerpınarı, Hacet Mahallelerimizde eski asfaltı yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop