mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Payallar’da Yol Çalışmaları Sürüyor

Gündem 17.03.2022 - 14:29, Güncelleme: 17.03.2022 - 14:31
 

Alanya Payallar’da Yol Çalışmaları Sürüyor

Payallar Mahallesi’nin en önemli ulaşım arterlerinden birisi olan ve halk arasında ‘çamur yol’ olarak bilinen Payalır Caddesi’nde yenileme çalışması devam ediyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, asfalt müjdesi verdiği caddede genişletme, dolgu ve altyapı çalışması aralıksız sürdürülüyor. Caddenin bağlantı yolları da açılıyor. Payallar Mahallesi’nde başta mahalle içi ulaşım olmak üzere Emişbeleni ve Payallar Düğün Salonu’na ulaşımı sağlayan Payalır Caddesi’nde eski asfaltın sökülme işlemi tamamlanarak dolgu ve hafriyat çalışmasına geçildi.  KALDIRIM ÇALIŞMASININ ARDINDAN SICAK ASFALTLA KAPLANACAK Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin bölge için önemli bir ulaşım güzergahı olduğunu belirterek, “Bölge için oldukça önemli bir yolu daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımız sürüyor.  Genişletme ve altyapı çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde üstyapıya geçeceğiz. Kısa zamanda bölge halkının hizmetine sunmuş olacağız” dedi. 
Payallar Mahallesi’nin en önemli ulaşım arterlerinden birisi olan ve halk arasında ‘çamur yol’ olarak bilinen Payalır Caddesi’nde yenileme çalışması devam ediyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, asfalt müjdesi verdiği caddede genişletme, dolgu ve altyapı çalışması aralıksız sürdürülüyor. Caddenin bağlantı yolları da açılıyor. Payallar Mahallesi’nde başta mahalle içi ulaşım olmak üzere Emişbeleni ve Payallar Düğün Salonu’na ulaşımı sağlayan Payalır Caddesi’nde eski asfaltın sökülme işlemi tamamlanarak dolgu ve hafriyat çalışmasına geçildi. 

KALDIRIM ÇALIŞMASININ ARDINDAN SICAK ASFALTLA KAPLANACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin bölge için önemli bir ulaşım güzergahı olduğunu belirterek, “Bölge için oldukça önemli bir yolu daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımız sürüyor.  Genişletme ve altyapı çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde üstyapıya geçeceğiz. Kısa zamanda bölge halkının hizmetine sunmuş olacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop