mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Polisi Boğulma Vakalarına Dikkat Çekti

Gündem 22.06.2022 - 11:13, Güncelleme: 22.06.2022 - 11:13
 

Alanya Polisi Boğulma Vakalarına Dikkat Çekti

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz sezonunun gelmesi ile birlikte boğulma vakalarına dikkat çekti.

Her yaz Alanya'da çeşitli boğulma vakaları meydana geliyor. Alanya emniyeti de vatandaşların can güvenliğini sağlamak için uyarılarda bulunuyor. Emniyetin boğulma vakalarına dikkat çektiği uyarısında, "Yaz aylarında vatandaşlarımız artan sıcaklarda serinlemek için soluğu sahillerde alıyor. Üç tarafımız denizlerle çevrili ama maalesef yüzme bilmiyoruz. Yüzme eğitimi çocuk yaşlarda alınmalı, tüm anne ve babalara buradan sesleniyoruz; çocuğunuzun mutlaka bir profesyonel eğitimciden bu eğitimi alması gerekir. BUNLARI YAPMAYIN Cankurtaranların olmadığı sahillerde acı olaylarla karşılaşıyoruz, lütfen cankurtaran olmayan yerlerde suya girmeyin. Özellikle de alkol aldıysanız suya girmeyin. Tok karnına ya da yorgun olarak suya girmek, suda boğulma riskini arttırır. Boğulan bir kişiye müdahalenin mutlaka eğitimli kişiler tarafından yapılması gerekir. Eğer kurtarmaya giden kişi gerekli eğitimleri almadıysa boğulan kişi onu da suyun içine çekebilir. Bu durumlarda bir ip, ya da dal parçasıyla boğulan kişiye ulaşılmalı. Boğulma olayı görüldüğü anda ilk yapılması gereken, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi aranmalı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz sezonunun gelmesi ile birlikte boğulma vakalarına dikkat çekti.

Her yaz Alanya'da çeşitli boğulma vakaları meydana geliyor. Alanya emniyeti de vatandaşların can güvenliğini sağlamak için uyarılarda bulunuyor. Emniyetin boğulma vakalarına dikkat çektiği uyarısında, "Yaz aylarında vatandaşlarımız artan sıcaklarda serinlemek için soluğu sahillerde alıyor. Üç tarafımız denizlerle çevrili ama maalesef yüzme bilmiyoruz. Yüzme eğitimi çocuk yaşlarda alınmalı, tüm anne ve babalara buradan sesleniyoruz; çocuğunuzun mutlaka bir profesyonel eğitimciden bu eğitimi alması gerekir.

BUNLARI YAPMAYIN

Cankurtaranların olmadığı sahillerde acı olaylarla karşılaşıyoruz, lütfen cankurtaran olmayan yerlerde suya girmeyin. Özellikle de alkol aldıysanız suya girmeyin. Tok karnına ya da yorgun olarak suya girmek, suda boğulma riskini arttırır. Boğulan bir kişiye müdahalenin mutlaka eğitimli kişiler tarafından yapılması gerekir. Eğer kurtarmaya giden kişi gerekli eğitimleri almadıysa boğulan kişi onu da suyun içine çekebilir. Bu durumlarda bir ip, ya da dal parçasıyla boğulan kişiye ulaşılmalı. Boğulma olayı görüldüğü anda ilk yapılması gereken, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi aranmalı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop