mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Sosyal Bilimler Lisesinden Büyük Başarı

Eğitim 28.07.2023 - 09:36, Güncelleme: 28.07.2023 - 10:14
 

Alanya Sosyal Bilimler Lisesinden Büyük Başarı

AlanyaTürkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi 57 mezun öğrencisinin 25 tanesi ilk 50000'de yer alarak büyük bir başarıya imza atan öğrenciler Alanya'nın gururu oldular.

AlanyaTürkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi tarafından yapılan açıklamada ;  "Gururla duyuruyoruz ki, okulumuzun son sınıf öğrencileri YKS'de elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.İlk 1000 'de 3 derece aldık.Esra Öztürk EA Türkiye 529.su, Sözel Türkiye 678.si oldu.Sabriye İzem Parmaksız EA Türkiye 650.si oldu.Rahime İkbal Yılmaz EA Türkiye 2983.sü , Songül Coşguner Ea Türkiye 4385.si, Kubilay Aşkın Sözel Türkiye 4483'sü, İrem Ustali Sözel Türkiye 5091.si oldu. İlk 1000'de 2 Öğrenci 3 derece, İlk 5000'de 6 öğrenci 7 derece İlk 10000 'de 8 öğrenci 9 derece İlk 20000 'de 10 öğrenci 11 derece İlk 50000'de 25 öğrenci 26 derece 57 mezun öğrencimizin 25 tanesi ilk 50000'de tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimiz, bu uzun ve zorlu yolculukta,derslerine özveriyle çalışarak,hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük bir gayret gösterdiler.Bu süreçte, okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz harika bir ekip oluşturdular ve birlikte mücadele ederek başarıya ulaştılar. Öğrencilerimiz, bu uzun ve zorlu yolculukta, derslerine özveriyle çalışarak, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük bir gayret gösterdiler. Öğretmenlerimiz, bilgi ve tutkularını paylaşarak öğrencilerimizi cesaretlendirdiler. Onlar, öğrencilerimizin başarılarına adanmışlıkla dolu bir süreci harika yönettiler. ️  elilerimiz, destekleri ile çocuklarımızın yanında oldular. Ailelerimizin verdiği destek, başarılarının arkasındaki güçlü temellerden biridir. Okul idaremiz, kaliteli bir eğitim sunmak ve öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için özveriyle çalıştı. Onların liderliği ve vizyonu, başarının tüm okul topluluğunu etkileyen bir etmeni oldu. Bu başarı, hep birlikte, dayanışma içinde çalışmanın, güçlü bir eğitim ortamının ve her bir paydaşın değerli katkısının sonucudur. Bugün, tüm okul topluluğumuzu ve özellikle son sınıf öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz! Bu başarı, bizim için büyük bir gurur ve ilham kaynağıdır.   Gelecekte de öğrencilerimizin ve okul topluluğumuzun başarılarını paylaşmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, daha büyük hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz."
AlanyaTürkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi 57 mezun öğrencisinin 25 tanesi ilk 50000'de yer alarak büyük bir başarıya imza atan öğrenciler Alanya'nın gururu oldular.

AlanyaTürkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi tarafından yapılan açıklamada ; 

"Gururla duyuruyoruz ki, okulumuzun son sınıf öğrencileri YKS'de elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.İlk 1000 'de 3 derece aldık.Esra Öztürk EA Türkiye 529.su, Sözel Türkiye 678.si oldu.Sabriye İzem Parmaksız EA Türkiye 650.si oldu.Rahime İkbal Yılmaz EA Türkiye 2983.sü , Songül Coşguner Ea Türkiye 4385.si, Kubilay Aşkın Sözel Türkiye 4483'sü, İrem Ustali Sözel Türkiye 5091.si oldu.

İlk 1000'de 2 Öğrenci 3 derece,

İlk 5000'de 6 öğrenci 7 derece

İlk 10000 'de 8 öğrenci 9 derece

İlk 20000 'de 10 öğrenci 11 derece

İlk 50000'de 25 öğrenci 26 derece

57 mezun öğrencimizin 25 tanesi ilk 50000'de tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz, bu uzun ve zorlu yolculukta,derslerine özveriyle çalışarak,hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük bir gayret gösterdiler.Bu süreçte, okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz harika bir ekip oluşturdular ve birlikte mücadele ederek başarıya ulaştılar.

Öğrencilerimiz, bu uzun ve zorlu yolculukta, derslerine özveriyle çalışarak, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük bir gayret gösterdiler.

Öğretmenlerimiz, bilgi ve tutkularını paylaşarak öğrencilerimizi cesaretlendirdiler. Onlar, öğrencilerimizin başarılarına adanmışlıkla dolu bir süreci harika yönettiler. ️

 elilerimiz, destekleri ile çocuklarımızın yanında oldular. Ailelerimizin verdiği destek, başarılarının arkasındaki güçlü temellerden biridir.

Okul idaremiz, kaliteli bir eğitim sunmak ve öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için özveriyle çalıştı. Onların liderliği ve vizyonu, başarının tüm okul topluluğunu etkileyen bir etmeni oldu.

Bu başarı, hep birlikte, dayanışma içinde çalışmanın, güçlü bir eğitim ortamının ve her bir paydaşın değerli katkısının sonucudur.

Bugün, tüm okul topluluğumuzu ve özellikle son sınıf öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz! Bu başarı, bizim için büyük bir gurur ve ilham kaynağıdır.  

Gelecekte de öğrencilerimizin ve okul topluluğumuzun başarılarını paylaşmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, daha büyük hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop