mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Tapu Müdürü Değişti

Gündem 05.01.2022 - 22:08, Güncelleme: 05.01.2022 - 23:00
 

Alanya Tapu Müdürü Değişti

24 Ağustos 2021 tarihinde Alanya Tapu Müdürlüğü’ne atanan Osman Bozkurt görev süresinin dolmasıyla birlikte eski görev yerine döndü. Bozkurt’tan boşalan koltuğa Adapazarı Tapu Müdürü Oğuz Keser'in atandığı öğrenildi.

Alanya Tapu Müdürlüğü’nde görev süresi dolan Osman Bozkurt dün itibariyle eski görev yeri olan Denizli’nin Buldan ilçesindeki görevine geri iade edildi. Müdür Bozkurt, Alanya’daki görevine 24 Ağustos’ta başlamış ve başlar başlamaz da hayata geçirdiği uygulamalarla hem emlak sektörü temsilcileri hem de vatandaşlardan tam not almıştı. Alanya Tapu Müdürlüğü’nde birkaç hafta süren işlemler 4 güne kadar düşmüş, yılsonunda ise tapu işlemleri aynı gün içerisinde tamamlanır hale gelmişti. Müdür Bozkurt'un yerine atanan isim ise Adapazarı Tapu Müdürü Oğuz Keser olduğu öğrenildi.Müdür Keser'in kısa süre içerisinde göreve başlayacağı öğrenildi. 
24 Ağustos 2021 tarihinde Alanya Tapu Müdürlüğü’ne atanan Osman Bozkurt görev süresinin dolmasıyla birlikte eski görev yerine döndü. Bozkurt’tan boşalan koltuğa Adapazarı Tapu Müdürü Oğuz Keser'in atandığı öğrenildi.

Alanya Tapu Müdürlüğü’nde görev süresi dolan Osman Bozkurt dün itibariyle eski görev yeri olan Denizli’nin Buldan ilçesindeki görevine geri iade edildi. Müdür Bozkurt, Alanya’daki görevine 24 Ağustos’ta başlamış ve başlar başlamaz da hayata geçirdiği uygulamalarla hem emlak sektörü temsilcileri hem de vatandaşlardan tam not almıştı. Alanya Tapu Müdürlüğü’nde birkaç hafta süren işlemler 4 güne kadar düşmüş, yılsonunda ise tapu işlemleri aynı gün içerisinde tamamlanır hale gelmişti.

Müdür Bozkurt'un yerine atanan isim ise Adapazarı Tapu Müdürü Oğuz Keser olduğu öğrenildi.Müdür Keser'in kısa süre içerisinde göreve başlayacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop